B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Overfall2 Server Files(Çok Sağlamdır hee )

4.33 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

böyle sorunlu oyunları neden izin veriliyor ?
adamın konu başlığı umursamadığını gösteriypr
verdiği cevaplar umursamadığını gösteriyor
konu başlığında yazdığı yazıda
kendisine ait olan satılık files değil ama alt yapı yeni eklediğim var diyor(burda diyorki ben aylarca ugrastıgımı size veremem zamanım değerli diyor.
ama yine o cümle içinde o filese eklediğim ve çıkardıklarım harıcınde bir şeyler ekledim guncel sistemler
burda o kadar zamanı değersiz adam var ki girsin denesin hataları bulsun ve çözsünler ki.
ben bir daha bunu düzenlenmiş halini alıp kendi orjınal filesimde bu kurduğum sistemleride ekleyip 6k kişinin baktığı 200 kişinin indirdiği bu filesle buldukları hatalardan dolayı cebimden para çıkmadan files hatalarımı düğzelttim teşerkürler diyor )

hepimiz bu piyasadayız. böyle insanları paylaşıcağınıza
turkmmo emek veren alt yapı files v3 ve uzun süredir bir arkadaşımız alt yapı files v4 sürümüyle uğraşıyor
bu insanların konularının yeri burası
böyle fillogin gibi insanların, biz insanlarla dalga geçenlerin değil
bu arkadaşın konularını indirin yönetim insanlara hiç mi saygınız kalmadı bu adamın konusu burada.
bir işe yarasa umursamıcam ,bozuk şeyi önüne koysa nne olur
koymasa ne olur

Son düzenleme:
böyle sorunlu oyunları neden izin veriliyor ?
adamın konu başlığı umursamadığını gösteriypr
verdiği cevaplar umursamadığını gösteriyor
konu başlığında yazdığı yazıda
kendisine ait olan satılık files değil ama alt yapı yeni eklediğim var diyor(burda diyorki ben aylarca ugrastıgımı size veremem zamanım değerli diyor.
ama yine o cümle içinde o filese eklediğim ve çıkardıklarım harıcınde bir şeyler ekledim guncel sistemler
burda o kadar zamanı değersiz adam var ki girsin denesin hataları bulsun ve çözsünler ki.
ben bir daha bunu düzenlenmiş halini alıp kendi orjınal filesimde bu kurduğum sistemleride ekleyip 6k kişinin baktığı 200 kişinin indirdiği bu filesle buldukları hatalardan dolayı cebimden para çıkmadan files hatalarımı düğzelttim teşerkürler diyor )

hepimiz bu piyasadayız. böyle insanları paylaşıcağınıza
turkmmo emek veren alt yapı files v3 ve uzun süredir bir arkadaşımız alt yapı files v4 sürümüyle uğraşıyor
bu insanların konularının yeri burası
böyle fillogin gibi insanların, biz insanlarla dalga geçenlerin değil
bu arkadaşın konularını indirin yönetim insanlara hiç mi saygınız kalmadı bu adamın konusu burada.
bir işe yarasa umursamıcam ,bozuk şeyi önüne koysa nne olur
koymasa ne olur
files komple bozuk değil çalışan bir sürü şeyi var. senin dediğin gibi olsa files kategorisinde 100 sayfa varsa 99 sayfası çöp 1 sayfa kalır önemli olan her filesten bişey sökebilmek bişey çıkarabilmek sen bu kafayla zaten çok ilerleyemezsin. ayrıca fillogin değil fingolfin okuduğunu bile yazamıyorsun...

files komple bozuk değil çalışan bir sürü şeyi var. senin dediğin gibi olsa files kategorisinde 100 sayfa varsa 99 sayfası çöp 1 sayfa kalır önemli olan her filesten bişey sökebilmek bişey çıkarabilmek sen bu kafayla zaten çok ilerleyemezsin. ayrıca fillogin değil fingolfin okuduğunu bile yazamıyorsun...
62ccdac5a81307774a3f530d93b8718f--keep-calm-cool-stuff.jpg

Selamlar bu filesde ekli olan pazarın yapımcısı kimdir bilginiz varmı

Arkadaşlar gelen şikayetler üzerine bir açıklama yapayım, turkmmo hiç bir paylaşımda garantörlük yapmamaktadır.Belirlediği kurallar çerçevesinde bu kurallara uygun her paylaşıma açık bir platformdur.Filesde hatalar bulunması konunun kapatılmasını veya herhangi bir işlem uygulanmasını gerektirmiyor. Bu tür durumlarda sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir ve bu paylaşımlar tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri