kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Overfall2 Server Files(Çok Sağlamdır hee )

4.33 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Açık sözlü ve net bir adamsın nadirdir senin gibiler helal olsun sana ama nefesini tüketme burası gününü gırgır ile geçiren vasifsizlarin yeri yazık ki oyle iste ypck bisey yok örnek olarak sana vasifsizlardan birini sana cevap veren olarak örnek gösterebilirim anla iste :)
ayn yalakalar benden daha vasıflı helal knk süpersin

böyle sorunlu oyunları neden izin veriliyor ?
adamın konu başlığı umursamadığını gösteriypr
verdiği cevaplar umursamadığını gösteriyor
konu başlığında yazdığı yazıda
kendisine ait olan satılık files değil ama alt yapı yeni eklediğim var diyor(burda diyorki ben aylarca ugrastıgımı size veremem zamanım değerli diyor.
ama yine o cümle içinde o filese eklediğim ve çıkardıklarım harıcınde bir şeyler ekledim guncel sistemler
burda o kadar zamanı değersiz adam var ki girsin denesin hataları bulsun ve çözsünler ki.
ben bir daha bunu düzenlenmiş halini alıp kendi orjınal filesimde bu kurduğum sistemleride ekleyip 6k kişinin baktığı 200 kişinin indirdiği bu filesle buldukları hatalardan dolayı cebimden para çıkmadan files hatalarımı düğzelttim teşerkürler diyor )

hepimiz bu piyasadayız. böyle insanları paylaşıcağınıza
turkmmo emek veren alt yapı files v3 ve uzun süredir bir arkadaşımız alt yapı files v4 sürümüyle uğraşıyor
bu insanların konularının yeri burası
böyle fillogin gibi insanların, biz insanlarla dalga geçenlerin değil
bu arkadaşın konularını indirin yönetim insanlara hiç mi saygınız kalmadı bu adamın konusu burada.
bir işe yarasa umursamıcam ,bozuk şeyi önüne koysa nne olur
koymasa ne olur
Bozuk dediğin ne var ki biraz bundan bahseder misin ?
Şuan paylaşılan fileslere şükür bugunde files paylaşıldı diyerek indirip deniyorsun. Paylaşılan şeyi zaten düzgün hali ile sana paylaşma gereği duymuyor insanlar. Kendin al uğraş test yap hatasını düzelt. Sen bunları düzeltemiyecek kadar bilgin yoksa bunu tutupta paylaşan kişiye şunu neden paylaşmadın sorunsuz halini neden paylaşmıyorsun neden neden neden diye bence lafı eveleyip geveleme gayet stabil herşeyi çalışıyor. Çalışmayan bir kaç sistemi var onlarda düzeltilmiyecek kadar kötü değil.

Bittimi tam çayı demlemiştim

Ve gördüğün gibi seviyesiz tanımıyor knk fln sanki komşuyuz böyle deneme modlugu bile beceremeyen vasifsizlar m2m gibi 13 yildir dosyaları hala kullanılan bir oyunun sahibini savunmaya yalakalık diyorlar Allah'tan dosya ve files icin onlar gibi bes para etmez insanlara dilenmedim de bir mmorpg sahibine saygı gösterdim ona şükür ama bilmezler files dilenmryle ulkene yeni oyun sokan birine saygı göstermeyi deveye diken bunlara sevenn yaraniyor iste naparsin bak dikkate alip cvp bile atmıyorum sende ole yap reis bozuk para bunlar kullan kullan at misali takma yani :)
allahtan cevap atmamış halin bu bide bana cevap yazsan tayfun abiden uzun yazcan heralde. iddialara gelirsek:
1- komşummuşsun gibi davranmam sana yakın hissettiğimi gösterir fakat senin insani yaklaşımıma tepki göstermen senin yabani biri olduğunu gösterir. en basitinden örnek @AntikPala nın sadece adının emre olduğunu biliyorum başka muhabbetimiz bile yok ama birbirimize yakın davranabiliyoruz buna insanlık deniyor.
2- ben deneme modluğu beceremediğim için yönetimden atılmadım sinirlerime hakim olamadığım için atıldım. ayrıca benim şuan deneme mod olmam gerekiyor çünkü öyle söz verilmişti fakat adminler nasıl karar verdiyse ona uydum. ayrıca daha önceden Player 1 adlı hesabımla yöneticilik yapmışlığım var yeniysen bilmemen normal.
bahsettiğim ilgili kanıt:
SmartSelect_20210709-134740_Chrome.jpg

3- normal şartlarda kimseye yalaka demem senin yaptığın savunma değil yalakalık sen karşıdaki kişinin ne yazdığını görmeden sadece tayfun abiyi savunuyorsun. ben burda yusuf haklı yada tayfun abi haklı davasında değilim fakat karşı tarafı dinlemeyi öğrenmelisin.

4- kimseden dosya, files ve benzeri birşey dilenmedim. tayfun abiyle çalışırken sistemleri önce onun bilgisayarından eklemeyi kabul etsem bile internet bağlantımın yavaş olması sebebiyle (tayfun abi isterse yalanlayabilir ona kalmış) sourceleri kendisinden istedim ve oda wareze atılmış srcleri yolladı ve benim eklemelerimi kendi srcsine geçirdi. (eğer kastettiğin buysa yoksa ben kimseden bişey dilenmedim.)

allahtan cevap atmamış halin bu bide bana cevap yazsan tayfun abiden uzun yazcan heralde. iddialara gelirsek:
1- komşummuşsun gibi davranmam sana yakın hissettiğimi gösterir fakat senin insani yaklaşımıma tepki göstermen senin yabani biri olduğunu gösterir. en basitinden örnek @AntikPala nın sadece adının emre olduğunu biliyorum başka muhabbetimiz bile yok ama birbirimize yakın davranabiliyoruz buna insanlık deniyor.
2- ben deneme modluğu beceremediğim için yönetimden atılmadım sinirlerime hakim olamadığım için atıldım. ayrıca benim şuan deneme mod olmam gerekiyor çünkü öyle söz verilmişti fakat adminler nasıl karar verdiyse ona uydum. ayrıca daha önceden Player 1 adlı hesabımla yöneticilik yapmışlığım var yeniysen bilmemen normal.
bahsettiğim ilgili kanıt:
SmartSelect_20210709-134740_Chrome.jpg

3- normal şartlarda kimseye yalaka demem senin yaptığın savunma değil yalakalık sen karşıdaki kişinin ne yazdığını görmeden sadece tayfun abiyi savunuyorsun. ben burda yusuf haklı yada tayfun abi haklı davasında değilim fakat karşı tarafı dinlemeyi öğrenmelisin.

4- kimseden dosya, files ve benzeri birşey dilenmedim. tayfun abiyle çalışırken sistemleri önce onun bilgisayarından eklemeyi kabul etsem bile internet bağlantımın yavaş olması sebebiyle (tayfun abi isterse yalanlayabilir ona kalmış) sourceleri kendisinden istedim ve oda wareze atılmış srcleri yolladı ve benim eklemelerimi kendi srcsine geçirdi. (eğer kastettiğin buysa yoksa ben kimseden bişey dilenmedim.)
benim-adim-kerim-hepinizi-severim_1115105_m.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri