HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aynen kesin sen değilsindir o hesabın ban yemiş kesin insanlık yaptığından hemen foruma konu aç koşyok değilim genelde çözüm sunuyorum insanlara tabi insan olmadığın için çözümlere denk gelememişsin

haksız sebeplerden ban yediğimi açıkladım zaten yine haksız yere ban yedim. bunu herkes biliyor sen bilmesen ne yazar.Aynen kesin sen değilsindir o hesabın ban yemiş kesin insanlık yaptığından![]()
haksız sebeplerden ban yediğimi açıkladım zaten yine haksız yere ban yedim. bunu herkes biliyor sen bilmesen ne yazar.
Hahahah insalığa bak bide ben değilim diyor iban koymuş bide

o zaman sürekli sorularla darlandığım için böyle bir şey yaptım. ayrıca forumda istersem soru başı 1k parada isterim bu seni ilgilendiren durum değil. orda zaten 1k'ya ya da 100 tlye işlem yapmak için değil bana gelen soruları kesmek için yaptığım çok açık. bir gün beynin yeterse çözersin durumu. senin gibi birine yeterince konuştuğumu düşünüyorum. boş beleş insan.![]()
Hahahah insalığa bak bide ben değilim diyor iban koymuş bide![]()
o zaman sürekli sorularla darlandığım için böyle bir şey yaptım. ayrıca forumda istersem soru başı 1k parada isterim bu seni ilgilendiren durum değil. orda zaten 1k'ya ya da 100 tlye işlem yapmak için değil bana gelen soruları kesmek için yaptığım çok açık. bir gün beynin yeterse çözersin durumu. senin gibi birine yeterince konuştuğumu düşünüyorum. boş beleş insan.
Kendinle sürekli çelişiyorsun biraz önce ben değildim diyordun şimdi ise istediğim fiyatı çekerim diyorsun ben senin fiyatlandırmana bir şey demedim soru sorana bile fiyat talep edip her konuya soru sormanın kendinle çeliştiğini söyledim kimsenin dolu boş olduğuna sen karar veremezsin gereksiz bir arkadaş olduğun aşikar eminim reel hayatında umursanmayan bir birey olarak yaşantına devam edeceksin senin adına üzülüyorum burayı çok ciddiye alıyorsun
Artık seni muhattap almıyorum ezik hayatında rezil bir şekilde yaşamaya devam et.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)