HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Zamanım yoktu o yüzden yoksa seve seve düzenlerdim.direk translate. biraz özgünleştiresydin yazılarıda neyse. Teşekkürler.
altındaa doğrusu yazıyor ve çeviriyi de içine karıştırmışım. Ve anlaşılmayacak bir durum mu var ki hasancım.oyuncularettingmodule.py
direk çeviriye atmasaydın keşke yada attığını okusaydın
anlaşılmayacak durumdan çok bizim foruma türkçe konu açmaya çalışan yabancılar gibi açmışsın, bu konuyu anlaşılıcak şekilde türkçeleştirmen 10 dakikanı alır. onu demek istedim ama yönetim burnundan kıl aldırmıyor.altındaa doğrusu yazıyor ve çeviriyi de içine karıştırmışım. Ve anlaşılmayacak bir durum mu var ki hasancım.
Ne alakası var hasancım yönetim burnundan kıl aldırmıyor falan, o an zamanım yoktu ve biraz acele ederek açtım konuyu ki zaten konunun yarısı Türkçe yarısı yabancı kelime değil.anlaşılmayacak durumdan çok bizim foruma türkçe konu açmaya çalışan yabancılar gibi açmışsın, bu konuyu anlaşılıcak şekilde türkçeleştirmen 10 dakikanı alır. onu demek istedim ama yönetim burnundan kıl aldırmıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)