HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben değildim lafını ciddiye alıcak kadar düşüncesiz biri olduğunu çözemedim. farkettiysen yine ban yedim az önce haksız yere xdd. reel hayatta tanışmadan nasıl biri olduğumu bilemezsin. burayı ciddiye almamın sebebi yaptığım işe önem veriyor olmam. umursanmayan bir birey olarak devam edeceksin lafına sadece gülüyorum ama ağzımla değil xd. lise son okul başkanlığı ve ünide hali hazırda sürdürdüğüm fakülte başkanlığına rağmen gerçekten çok umursanmayan biriyim. klavye başında kudurmaya devam. sevgilerimle...Kendinle sürekli çelişiyorsun biraz önce ben değildim diyordun şimdi ise istediğim fiyatı çekerim diyorsun ben senin fiyatlandırmana bir şey demedim soru sorana bile fiyat talep edip her konuya soru sormanın kendinle çeliştiğini söyledim kimsenin dolu boş olduğuna sen karar veremezsin gereksiz bir arkadaş olduğun aşikar eminim reel hayatında umursanmayan bir birey olarak yaşantına devam edeceksin senin adına üzülüyorum burayı çok ciddiye alıyorsunArtık seni muhattap almıyorum ezik hayatında rezil bir şekilde yaşamaya devam et.
ben değildim lafını ciddiye alıcak kadar düşüncesiz biri olduğunu çözemedim. farkettiysen yine ban yedim az önce haksız yere xdd. reel hayatta tanışmadan nasıl biri olduğumu bilemezsin. burayı ciddiye almamın sebebi yaptığım işe önem veriyor olmam. umursanmayan bir birey olarak devam edeceksin lafına sadece gülüyorum ama ağzımla değil xd. lise son okul başkanlığı ve ünide hali hazırda sürdürdüğüm fakülte başkanlığına rağmen gerçekten çok umursanmayan biriyim. klavye başında kudurmaya devam. sevgilerimle...
Eğer gerçekten yaptığın işe önem veriyor olsaydın insanlarla ilişkini düzeltirdin halen lise okul başkanlığınla övünmeni ise gerçekten çok komik
Dilersen lise 3 ve 4 de seçimsiz okul başkanı olduğumu belirtmek isterim fakat ben lise hayatımı geride bırakalı çok oldu reelde güzel bir işim güzel bir çevrem ve hayatım var buradaki edindiğim dostlarımla ilişkilerimi sıkı tutup reelde devam ettirme gibi bir çabamda mevcut fakat sen eğer yapını değiştirmezsen sürekli dışlanan bir birey olarak yaşantına devam edeceksin.Belli ki yaş olarak senden büyüğüm bunun yaşla alakası olmadığının - yaşantıyla alakası olduğunun kanaatindeyim burada sen hariç kimsenin kudurduğu yok ergenlik dönemini atlattıktan sonra gel.halen dediğin benim için 2 sene olmuş 10 sene değil xd benim orda anlatmaya çalıştığım şey sevilmeyen umursanmayan ve insan ilişkileri kötü olan bir birey olsam bu merciilere gelemeyeceğimdi. tabi yine dediklerimde hep bir art niyet aramak sizin işiniz olmuş dediğimi anlamıyorsunuz. benim aramın iyi olduğu yönetimcilerde var (@Tungа ,@Dr.Legendy @Mr.Graphic vb.) siz benim açığımı aramaktan ne demek istediğimi bile anlamıyorsunuz. bak mesela az önce "boş beleş insan" dediğim için ban yedim. bu forumda bu lafı diyip ban yiyen tek kişi olabilirim. forumdaki işleyişi düzeltmek yerine bana nerden ban atabileceklerini düşünen yönetimciler olduğu sürece bu forumun development alanı yürümez. bansız hesabım kalmadı akşama aura sistemini paylaşıcaktım en basitinden örnek vereyim paylaşamayacağım mesela. benim forumdaki kimseyle 1-1 şahsi bir problemim yok herkese sorabilirsin. yönetimle aramdaki sorun düşünce farklılıkları yüzünden çıkıyor. yoksa kötü bir yönetim süreci geçirdiğimi düşünmüyorum ki yönetime girdiğim günden beri yöneticiliğime kadar her terfi konusunda adım olması bunu kanıtlar nitelikte. hatta ve hatta insan ilişkilerim kötü olsa yılbaşı özel among us videosuna benim yerime başka birini alırlardı. demem o ki insanların diğer insanlarla olan problemini bilmeden onu belli bir kefeye koyup yargılamak kötü bir şey. yaşantıda yaşta önemli değil. kendini ne kadar geliştirdiğin önemli. senden intro istediğim zamanları hatırlarım mesela ilk yönetime girdiğinde bunları uyduruyor olamam. benim seninlede kişisel bir problemim yok. konuyu açan @harunkocer ilede. umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir.Eğer gerçekten yaptığın işe önem veriyor olsaydın insanlarla ilişkini düzeltirdin halen lise okul başkanlığınla övünmeni ise gerçekten çok komikDilersen lise 3 ve 4 de seçimsiz okul başkanı olduğumu belirtmek isterim fakat ben lise hayatımı geride bırakalı çok oldu reelde güzel bir işim güzel bir çevrem ve hayatım var buradaki edindiğim dostlarımla ilişkilerimi sıkı tutup reelde devam ettirme gibi bir çabamda mevcut fakat sen eğer yapını değiştirmezsen sürekli dışlanan bir birey olarak yaşantına devam edeceksin.Belli ki yaş olarak senden büyüğüm bunun yaşla alakası olmadığının - yaşantıyla alakası olduğunun kanaatindeyim burada sen hariç kimsenin kudurduğu yok ergenlik dönemini atlattıktan sonra gel.
halen dediğin benim için 2 sene olmuş 10 sene değil xd benim orda anlatmaya çalıştığım şey sevilmeyen umursanmayan ve insan ilişkileri kötü olan bir birey olsam bu merciilere gelemeyeceğimdi. tabi yine dediklerimde hep bir art niyet aramak sizin işiniz olmuş dediğimi anlamıyorsunuz. benim aramın iyi olduğu yönetimcilerde var (@Tungа ,@Dr.Legendy @Mr.Graphic vb.) siz benim açığımı aramaktan ne demek istediğimi bile anlamıyorsunuz. bak mesela az önce "boş beleş insan" dediğim için ban yedim. bu forumda bu lafı diyip ban yiyen tek kişi olabilirim. forumdaki işleyişi düzeltmek yerine bana nerden ban atabileceklerini düşünen yönetimciler olduğu sürece bu forumun development alanı yürümez. bansız hesabım kalmadı akşama aura sistemini paylaşıcaktım en basitinden örnek vereyim paylaşamayacağım mesela. benim forumdaki kimseyle 1-1 şahsi bir problemim yok herkese sorabilirsin. yönetimle aramdaki sorun düşünce farklılıkları yüzünden çıkıyor. yoksa kötü bir yönetim süreci geçirdiğimi düşünmüyorum ki yönetime girdiğim günden beri yöneticiliğime kadar her terfi konusunda adım olması bunu kanıtlar nitelikte. hatta ve hatta insan ilişkilerim kötü olsa yılbaşı özel among us videosuna benim yerime başka birini alırlardı. demem o ki insanların diğer insanlarla olan problemini bilmeden onu belli bir kefeye koyup yargılamak kötü bir şey. yaşantıda yaşta önemli değil. kendini ne kadar geliştirdiğin önemli. senden intro istediğim zamanları hatırlarım mesela ilk yönetime girdiğinde bunları uyduruyor olamam. benim seninlede kişisel bir problemim yok. konuyu açan @harunkocer ilede. umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir.
Bu yaklaşımın beni memnun etti ben kimseyle kavga etmeyi istemem yapım gereği karşımdaki insanın temposuna ayak uydururum şahsıma discorddan ettiğin ve raporlarlayıp ettiğin küfürleri saymazsak benimde seninle bir problemim yok.Ben bu konuya "paylaşım için teşekkürler kimse çeviri yapmak zorunda değil" yazdım sen ise üstüne alınıp beni alıntılayıp "her lafa atlama" yazdın bu bana cevap hakkı doğuruyor sonrasında insan olmadığın için bana denk gelmemişsin yazdın ben bu yazılarına kadar onur kırıcı bir cümle ile sana ithamda bulunmadım kontrol edebilirsin bana yapılan bu yakıştırmalardan sonra bende karşımdakinin üslubu ile yaklaşmak zorunda kaldım emin ol benimde kendime ait birkaç abartılamayacak ama güzel çalışmalarım veya el altında dolaşan warez edilmemiş sistemler var fakat senin konulara olan yaklaşımların ben dahil birkaç arkadaşı paylaşım yapmamaya itiyor.Çözüm odaklı olduğunu söylüyorsun fakat çözümü söylemek yerine problem yaratmaya başlıyorsun tekrardan söylüyorum benim seninle bir problemim yok bana her lafa atlama yazmak yerine daha ılımlı bir yaklaşım sergileseydin bu kalp kırıcı yazışmalar gerçekleşmeyecekti.
ban siniriyle edilmiş cümleler... çeviri fikrini ortaya attığım için cevabın ucu bana dokunuyordu o yüzden cevap verdim. konulara yaklaşımımda yanlış olduğunu düşünmüyorum. benim düşüncem şu destek vermeyeceğin şeyi paylaşmamak. mesela sen elindeki güzel bi sistemi attın iyi güzel ama şey yazdın konuna destek vermicem boşa yazmayın. e bu ne şimdi. seni paylaşmamaya iten şeyin bu olması lazım. ve bide direk copy paste konulara deli oluyorum. şunu demiyorum bak "ben hiç copy paste yapmadım" yapmışımdır elbet ama şimdi farkına vardım ki yanlış. rubinum envanter konusunu ilk açtığımda çalışmıyordu bile. konuya 4 kez güncelleme verdim anlatımını kendim yazdım içindeki kodları değiştirdim. demem o ki bir konu açıyorsan sonuna kadar destek vericeksin. eğer arkasında duramayacaksan konuyu açmayacaksın. konu açmak için konu açmaya karşıyım. gerçekten faydası olmasını isteyen birisi herkese destek sağlar, destek vermicem diyip kenara çekilmez.Bu yaklaşımın beni memnun etti ben kimseyle kavga etmeyi istemem yapım gereği karşımdaki insanın temposuna ayak uydururum şahsıma discorddan ettiğin ve raporlarlayıp ettiğin küfürleri saymazsak benimde seninle bir problemim yok.Ben bu konuya "paylaşım için teşekkürler kimse çeviri yapmak zorunda değil" yazdım sen ise üstüne alınıp beni alıntılayıp "her lafa atlama" yazdın bu bana cevap hakkı doğuruyor sonrasında insan olmadığın için bana denk gelmemişsin yazdın ben bu yazılarına kadar onur kırıcı bir cümle ile sana ithamda bulunmadım kontrol edebilirsin bana yapılan bu yakıştırmalardan sonra bende karşımdakinin üslubu ile yaklaşmak zorunda kaldım emin ol benimde kendime ait birkaç abartılamayacak ama güzel çalışmalarım veya el altında dolaşan warez edilmemiş sistemler var fakat senin konulara olan yaklaşımların ben dahil birkaç arkadaşı paylaşım yapmamaya itiyor.Çözüm odaklı olduğunu söylüyorsun fakat çözümü söylemek yerine problem yaratmaya başlıyorsun tekrardan söylüyorum benim seninle bir problemim yok bana her lafa atlama yazmak yerine daha ılımlı bir yaklaşım sergileseydin bu kalp kırıcı yazışmalar gerçekleşmeyecekti.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)