Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplandı Forumda serverimin tanıtımını yapmak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *HaSaN*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 227

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

server açıcam ama burada tanıtım yapmak istiyorum istediğim bölüme konu açabiliyormuyuz yada reklam versem nasıl oluyor bu işler yardımcı olan söylerse sevinirim

Çözüm
Merhabalar;

Reklam konusu oluşturabilirsiniz. Bunun için TM üye olmanız gerekiyor. Bununla ilgili olarak ücretsiz alanlar var.

Ücretsiz Alan; Tıklayın

Nasıl TM Üye Olabilirim? Bu konu @admin imizin açmış olduğu konudur. Buradan nasıl olabileceğiniz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Fakat daha çok reklam konunuzun görünmesini istiyorsanız, Sitemize reklam vermek için turkmmo@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.
Merhabalar;

Reklam konusu oluşturabilirsiniz. Bunun için TM üye olmanız gerekiyor. Bununla ilgili olarak ücretsiz alanlar var.

Ücretsiz Alan; Tıklayın

Nasıl TM Üye Olabilirim? Bu konu @admin imizin açmış olduğu konudur. Buradan nasıl olabileceğiniz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Fakat daha çok reklam konunuzun görünmesini istiyorsanız, Sitemize reklam vermek için turkmmo@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri