Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2-Auto-OX-Event 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan durda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yönetimi beğenir, beğenmezsin. yönetimdeki hiç kimse kendini beğendirmek zorunda değil, fakat saygı duymak zorunda.
Bu mesajdan dolayı kimse seni banlamaz.

biz konuyu açan kişiden memnunduk.. fakat birilerinin gazına gelerek hakaretler tehtitler ederse kusura bakma benim yerimde sende olsan aynı işlemleri sende yaparsın.

hatamız yok demiyorum, fakat konu konu açıldı / kapandı değil,

konu sahibi bu kadar konuşmadı da :)
bence yeter.
Özür dileyerek söylüyorum adamı banladınız ondan konuşamadı adminim.

Son düzenleme:
Konu gereğinden fazla uzamış ki yönetim üyeleri fazlasıyla anlayışlı davranıp bu konu altında tartışılmasına izin vermiş. Varsa önerileriniz, şikayetleriniz özel mesaj ile iletebilirsiniz, değerlendiririz.

Bu konuyla ilgili daha önce de oldu şimdide yazıyorum.

Tüm konularını silmek, foruma zarar vermeye yönelik hareket olarak değerlendirilir ve ban işlemiyle sonuçlanır. O konuların tamamını ben açıp altına da "xxx kişiden alıntıdır" yazsam sizin açınızdan problem olmuyor yani öyle mi ? Hele bir de dediğimi belirttiğim süre içinde yapmazsanız konularımı editlerime getireceksiniz konuyu, resmen şantaj yapacaksınız biz de buna tamam diyip susacağız ? Burada sorun ilgili kişinin niyeti, foruma zarar vermeye çalışmasıdır.

Zaten silinen ve bize hakaret, küfür içeren mesajları var. Tek sorun konu editlemesi değil ynai.

Ek olarak forum yönetimine karşı karın ağrısı olan kişilerin de bu tarz konuları fırsat bilip ortaya çıkmasını, olayı körüklemeye çalışmasını da görmediğimizi sanmayın.

Özetle; bir eleştirisi, önerisi olan varsa özel mesajla gönderebilir veya Forum Hakkında kısmına konu açıp, tartışmaya açabilir. Fakat foruma ve forum yönetimine hakaret edip, küfür edip sonra da mağdur edebiyatı yapma işi bu forumda işlemiyor ne yazık ki.

Bu arada forumda bizi eleştirdi diye banlanan biri var ise bana gönderin lütfen ben gerekeni yapayım. Küfür, hakaret ya da foruma zarar verici herhangi bir davranış içinde olmadan eleştiren, öneri getiren 1 Allah`ın kulu banlanmadı bu forumda. O yüzden bunu yazdım beni de banlarsınız gibi garip cümlelere başvurmayın lütfen.

Konu sahibi olup banlanan arkadaş, diğer üyeliklerinde de fevri ve gaza gelip yaptığın hareketler oldu. Bunlar en çok sana zarar veriyor.

Konu ile ilgili olarak : Paylaşımla ilgili olmayan bundan sonraki mesajlar, konunun amacından sapmaması adına silinecektir.

Sırf kendi yaptığı paylaşımı editlediği için üyeleri banlamak çok ağır bir ceza gibi geldi bana neticede içeriği üreten kendisi, platforma değer verip burada paylaşan kendisi editleyip içeriği kaldırdı diyelim konuyu kilitleyip içeriği geri getirmek yetmez mi ? Konuya ilk yaptığım yorumda paylaşım sahiplerine yeterli hakkı vermediğimiz için büyük platformlarda nasıl bir duruma düştüğümüzü yazmıştım hatta bakın bir de örnek vereyim ;

f743515b20215dd7ac44b29f57e0f624.png

Yabancı forumlardan aldığı paylaşımları burada değil sistemi yapanın adını yazmak "Alıntıdır" bile yazmadan sanki kendi yapmış gibi paylaşanlar olduğu sürece (bir çoğu site yönetiminde) bu ön yargıyı kıramayacağız, bunu kırmak için uğraşan insanlara da sahip çıkacağımıza köstek oluyoruz.

Kurallarda bir değişikliğe giderek Alıntı içeriklerde kaynak belirtme zorunluluğu getirmeyi böylelikle yabancı devlerin gözündeki emek hırsızları imajından ülkece kurtulmayı istesem çok mu şey istemiş olurum gerçekten ? Unutmadan az bir sürede olsa bende bu forum için modluk yapmış biri olarak yazıyorum, herşey iyiliğimiz için, saygılar.

Büyük platform dediğin sitesi ilgi görmüyor, para kazanamıyor diye bir kaç sene önce 3 kuruşa satılan forumun 28 mesajlı üyesi mi ?

Forumda üretilen yada kapatılan konular.kendi malinizmis gibi tekrar açmak kul hakkına giriyor buna cevap veremiyorsunuz foruma zarar verdi diye kılıf uyduruyorsunuz.
Bu forumda paylaşılan konular sizin maliniz değil.
Hem adamı beğenmiyor kufur hakaretten banladik diyosun hemde kendi urettiği konuları tekrar foruma katıyorsun.

Cevap veremediğin mesajlarıda siliyorsun.

Hadi benide banla 😂

Zaten admini destekleyen lerde forumda mod tarafsız uyeler değil mod diye avukat almışlar

Forumda üretilen yada kapatılan konular.kendi malinizmis gibi tekrar açmak kul hakkına giriyor buna cevap veremiyorsunuz foruma zarar verdi diye kılıf uyduruyorsunuz.
Bu forumda paylaşılan konular sizin maliniz değil.
Hem adamı beğenmiyor kufur hakaretten banladik diyosun hemde kendi urettiği konuları tekrar foruma katıyorsun.

Cevap veremediğin mesajlarıda siliyorsun.

Hadi benide banla 😂

Üstteki mesajımı okumadan yazmaya devam ediyorsun, sonra hadi benide banla gibi çocukça mesajlar. Niye cevap veremiyim ? Cevap vermeyecek olsam önceki mesajı yazmam, tüm mesajları siler devam ederdim. Adamı beğenmediğimiz yok bu arada, paylaşımlarına saygım var. Ama paylaşım yapıyor diye kimse forum yönetimini tehdit edemez, küfür edemez.

Lütfen mesajlarımı okuyarak cevap verin ki bu tarz komik durumlar oluşmasın. Ondan sonra hadi benide banla ehehehe gibi mesajlar yazıyorsunuz.

Konu ile ilgili olarak : Paylaşımla ilgili olmayan bundan sonraki mesajlar, konunun amacından sapmaması adına silinecektir.

Paylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri