Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2-Auto-OX-Event 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan durda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
F durda :(

Turkmmo copy paste team (Paylaşım Ekibi) on their mission

Son düzenleme:
Aynı olayı bende yaşadım,

Sene 2016-2017 Metin2 ye ara verirken bütün konularımı editledim sonra naptılar gittiler banladılar hesabımı sonra konuları tekrar açtılar. Hangi hesaptan yazarsam yazayım ban yedim ben bu forumda :D. Değişik. Yönetim ekibinde 2-3 kişi dışında adaletli kişilerin olduğuna inanmıyorum.

Çürük temizliği yapılarak atılan kişilerin hepsini geri aldılar. Yönetimi hiç bir zaman beğenmedim beğenmeyeceğim. Yönetime giren biri direk havalanıyor, istediğini yapıyor. Yönetici veya co-admin rütbesine geldin mi zaten havası o kadar çok ki stratosfere çıkıyor.

Bu mesajdan sonra ya banlanırım yada başka bir şey olur.

Konuyu açan şahsı tanımıyorum kişisel olarak ama 2014-2015 senesinden beri forumda ismini, konularını sık sık görüyorum. Hakkın yeniyor kardeşim. Salla gitsin.

@MT2Dev dediklerinize katılıyorum.

Selametle.
bu mesajınıza +1 sonsuz yetersiz kalır

Konu çok başka yere evriliyor, benim kesinlikle provakasyon yada kötüleme gibi bir niyetim yada amacım yok bu konuyu es geçerek az önceki yorumda esas olarak söylemek istediğim şeye cevap alamadım onu tekrarlayayım, yabancı forumlara girip bakabilirsiniz eğer başka bir forumdan konu alıntısı yapılmışsa konunun başında veya sonunda görünecek boyutlarla sistemin yapımcısı ve site referansı verilir ( Örneğin ; MT2Dev - TurkMMO'dan Alıntıdır. ) Bence bizimde foruma böyle bir kural getirmemiz gerek yani örneğin şuan bu yorumu okuyan herkes girip forumda paylaştığım konulara baksınlar hepsinde konuyu alıntıladığım kişilerin ismi yazıyor bence bunun kural olması lazım ki emek verip sistem yazan arkadaşların hakkını forum olarak koruyalım, biz emeğe saygı gösterirsek yabancılardan da aynı saygıyı görürüz.Umarım doğru anlaşılmışımdır, saygılar.

senin için söylemedim zaten, sen normal bir eleştiri ve öneri sundun. herkes senin gibi yazsa sorun morun kalmayacak dedim.:)

Aynı olayı bende yaşadım,

Sene 2016-2017 Metin2 ye ara verirken bütün konularımı editledim sonra naptılar gittiler banladılar hesabımı sonra konuları tekrar açtılar. Hangi hesaptan yazarsam yazayım ban yedim ben bu forumda :D. Değişik. Yönetim ekibinde 2-3 kişi dışında adaletli kişilerin olduğuna inanmıyorum.

Çürük temizliği yapılarak atılan kişilerin hepsini geri aldılar. Yönetimi hiç bir zaman beğenmedim beğenmeyeceğim. Yönetime giren biri direk havalanıyor, istediğini yapıyor. Yönetici veya co-admin rütbesine geldin mi zaten havası o kadar çok ki stratosfere çıkıyor.

Bu mesajdan sonra ya banlanırım yada başka bir şey olur.

Konuyu açan şahsı tanımıyorum kişisel olarak ama 2014-2015 senesinden beri forumda ismini, konularını sık sık görüyorum. Hakkın yeniyor kardeşim. Salla gitsin.

@MT2Dev dediklerinize katılıyorum.

Selametle.

Yönetimi beğenir, beğenmezsin. yönetimdeki hiç kimse kendini beğendirmek zorunda değil, fakat saygı duymak zorunda.
Bu mesajdan dolayı kimse seni banlamaz.

biz konuyu açan kişiden memnunduk.. fakat birilerinin gazına gelerek hakaretler tehtitler ederse kusura bakma benim yerimde sende olsan aynı işlemleri sende yaparsın.

hatamız yok demiyorum, fakat konu konu açıldı / kapandı değil,

konu sahibi bu kadar konuşmadı da :)
bence yeter.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri