InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

SparkyEveres 55 127 Server files 2021-01-10

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu konuya deginmek isterim mutlaka zaman zaman herkesin yardıma ihtiyacı olur geliştirici olsada çözemedigi mutlaka birşey çıkar yardım istiyebilir bu normaldir kimisi işini yapar yardım yapmak istemez bu doğrudur anladığım kadarıyla @roku @seevmeekk ikisi de iyi tanıyorum aralarında yanlış anlaşılma olmuş o yüzden kötü olmanıza gerek yok özünde iyi insanlar boş şeyler için burada kötü anılmasını dost olarak istemem o yüzden yanlış anlaşılma için bence uzatılmasının geregi yok arkadaşlar sevilyiorsunuz

Şu konuya deginmek isterim mutlaka zaman zaman herkesin yardıma ihtiyacı olur geliştirici olsada çözemedigi mutlaka birşey çıkar yardım istiyebilir bu normaldir kimisi işini yapar yardım yapmak istemez bu doğrudur anladığım kadarıyla @roku @seevmeekk ikisi de iyi tanıyorum aralarında yanlış anlaşılma olmuş o yüzden kötü olmanıza gerek yok özünde iyi insanlar boş şeyler için burada kötü anılmasını dost olarak istemem o yüzden yanlış anlaşılma için bence uzatılmasının geregi yok arkadaşlar sevilyiorsunuz
ya ben ücretli konudan ulaştı sandım bugüne kadar bu konuya girmişliğim yok benim ne bilim offshopsuz hali yorumda paylaşılmış bende fiyat verdim doğal olarak yanlış bişry yapmadım ki

Milat2 düzenlenmiş 0 syserr dosyaları başka bir forumdan paylaşıcam isteyen alıp kullansın (ihtiyacı olan arar bulur hertürlü bunların eline geçmesini istemiyorum)

daha da girmem foruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri