HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
En veriyysindenn hemideHARDCORE TARTIŞMA EN SEVDİĞİM.
Şu konuya deginmek isterim mutlaka zaman zaman herkesin yardıma ihtiyacı olur geliştirici olsada çözemedigi mutlaka birşey çıkar yardım istiyebilir bu normaldir kimisi işini yapar yardım yapmak istemez bu doğrudur anladığım kadarıyla @roku @seevmeekk ikisi de iyi tanıyorum aralarında yanlış anlaşılma olmuş o yüzden kötü olmanıza gerek yok özünde iyi insanlar boş şeyler için burada kötü anılmasını dost olarak istemem o yüzden yanlış anlaşılma için bence uzatılmasının geregi yok arkadaşlar sevilyiorsunuz
ya ben ücretli konudan ulaştı sandım bugüne kadar bu konuya girmişliğim yok benim ne bilim offshopsuz hali yorumda paylaşılmış bende fiyat verdim doğal olarak yanlış bişry yapmadım kiŞu konuya deginmek isterim mutlaka zaman zaman herkesin yardıma ihtiyacı olur geliştirici olsada çözemedigi mutlaka birşey çıkar yardım istiyebilir bu normaldir kimisi işini yapar yardım yapmak istemez bu doğrudur anladığım kadarıyla @roku @seevmeekk ikisi de iyi tanıyorum aralarında yanlış anlaşılma olmuş o yüzden kötü olmanıza gerek yok özünde iyi insanlar boş şeyler için burada kötü anılmasını dost olarak istemem o yüzden yanlış anlaşılma için bence uzatılmasının geregi yok arkadaşlar sevilyiorsunuz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)