ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

SparkyEveres 55 127 Server files 2021-01-10

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

itici cevaplar vermek yerine böyle açıklayıcı konuşabilirsin yok babamin oğlumusunda sana dosya cikaricam felan sen kim olum sadece bu değil her yorumda böylesin acayip tilt oldum sana
tamamda olayı bilmiyordum ben siz üstüme geldiniz napıcam insanım bende sürekli sakinmi olayım

Öncelik ile, forum kurallarını kimseye anlatmaya kalkmanıza gerek yok. Ek bir hesabınız var mı bilemem fakat 3 ay önce dahil olduğunuzu göze alarak bunu yazıyorum karşınızda ki kullanıcı 11 yıldır bu forumda bulunan aktif hesabını kullanarak yardımcı olmaya çalışmış. "Fake" hesap olarak itham edemezsiniz hem aklen hem de fikren bunu yapmadan önce kullanıcının aktivasyon süresine dikkat etmeniz gerekir. Kaldı ki kullanıcının hedefindeki kişi roku,rakı, bozo her ne ise siz değilseniz avukatlık yapmanıza da bu konuyu kirletmenize de gerek yok. Yok ısrar ile yapacaksanız avukatlık barosuna gidebilirsiniz burası yeri değil.

Merhabalar, Paylaşımınızı yapmışsınız, görevinizi ve bu 133 sayfanın en ciddi sorunlarından birisi olan problemi çözen lider üye olarak sonlandırmışsınız. Bunlar gibi 3 aylık forum bilgisiz şahısları kaideye alarak forumdan uzaklaştırma ve uyarı alma yaptırımını göze almanıza gerek yok. Şahsen ben böyle düşünüyorum.

Esen kalın.
ben foruma 10 sene önce kaydoldum bu arada bakabilirsin @hasanmacit yeni birisi değilim 10 senedir buradayım yönetimdede görev yaptım Player 1 olarak teşekkür ederim...

ben foruma 10 sene önce kaydoldum bu arada bakabilirsin @hasanmacit yeni birisi değilim 10 senedir buradayım yönetimdede görev yaptım Player 1 olarak teşekkür ederim...
Yorumu hedeflediğim kişi cevap versin, siz kimsiniz ? Nerede hangi şart ve koşulda ne yaptığınız beni ilgilendirmez. Benim yorumlarımı etiketlemeyin. Keyifli forumlar.

Yorumu hedeflediğim kişi cevap versin, siz kimsiniz ? Nerede hangi şart ve koşulda ne yaptığınız beni ilgilendirmez. Benim yorumlarımı etiketlemeyin. Keyifli forumlar.
rakı roku felan yazmışsın ya o ben oluyorum ondan cevap verdim. sanada keyifli forumlar...

benim kim olduğum sizi ilgilendirmez . Kural vs eğer doğruysa doğrudur durumu ele alarak konuştum ben bakış açısıyla...Ben avukat sizde TDK ' da çalışıyorsunuz heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri