Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
dediğin şekilde yaptım ama m24pro yu arattım temp dosyasında böyle bir dosya bulunamadı dedi. appdata kısmına geldim m24pro yazdım dosyalar çıktı ama ondada silinemiyor yeniden dene falan diyor. gerçekten kafayı yemek üzereyimçalıştıra %temp% yaz git oradaki bütün dosyaları sil bütün programları kapatarak
PC ye reset at öyle denedediğin şekilde yaptım ama m24pro yu arattım temp dosyasında böyle bir dosya bulunamadı dedi. appdata kısmına geldim m24pro yazdım dosyalar çıktı ama ondada silinemiyor yeniden dene falan diyor. gerçekten kafayı yemek üzereyim
reset atıp denedim normalde 5 dosya çıkmıştı reset attıktan sonra 2 dosya çıktı onları silmeyi denedim onlardada yeniden dene diyip duruyor bunu çözmenin başka bi yolu yokmu yaPC ye reset at öyle dene
Ana kurulumu nereye yaptıysan onuda sil sonra öyle dene sonra m24proyu tekrar indirip baştan kur silmiyorsa. Zorlama temp pide temizlereset atıp denedim normalde 5 dosya çıkmıştı reset attıktan sonra 2 dosya çıktı onları silmeyi denedim onlardada yeniden dene diyip duruyor bunu çözmenin başka bi yolu yokmu ya
m24pro da zaten bi kurulum yapmıyosun klasoru masaüstüne atıyosun masaüstünden launcere tıklayıp .bin yolunu ayarlayıp başlatıyosun hileyi. dediğin herşeyi yaptım ama hiçbiri işe yaramıyor galiba hile fixlendi yada hata var şuanda hilede. bana sadece 7x ve çekme hilesi lazım bu konuda sorunsuz çalışan ve oyundan atmayan bir hile önerin var mıAna kurulumu nereye yaptıysan onuda sil sonra öyle dene sonra m24proyu tekrar indirip baştan kur silmiyorsa. Zorlama temp pide temizle
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)