Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Metin2 Hile İstek Metin2 M24Pro Hilesi Açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar, M24Pro satın aldım,
Herşeyi doğru yaptığıma rağmen hile açılmıyor. Gameforge Key al yaptıktan sonra
Hile üzerinden hesap bilgilerini giriyorum ama sadece server ve ch tek seçebiliyorum. Karekter ismi secemiyorum. Hile içerisinde Oyuna başla yapınca Metin2 açılıyor ama öylece kalıyor, kendi kendine bağlanması gerekirken bağlanmıyor. Manüel olarak bağlandığım zaman oyun hemen kendi kendine kapanıyor ve tekrar açılıyor yine öylece kalıyor. Acil yardım edermisiniz lütfen.

Son düzenleme:
Hocam bende bu videoyu izleyerek yaptım. Videodaki 3.dakikada hesap bilgilerini yazınca videodaki gibi Karekter ismi gelmiyor. Sadece ch ve sunucu ismi geliyor. Karekter ismi hiçbir şekilde yok. Karekter ismi olmadan oyunu başla yaptığım zaman oyun başlıyor fakat giriş yapmıyor. Ben manüel olarak giriş yapmaya çalıştığım zaman oyun komple kapanıyor ve tekrar açılıyor yine öylece kalıyor hiçbir giriş yapamıyor.

M24Pro hakkında istek, sorun, destek vb konularda yardım almak için aşagıdaki bilgileri gönderiniz.
Not: Detayları verilmemiş sorun ve istekleriniz anlaşılmamaktadır ve çözüm üretilememektedir lütfen gerekli yerleri doldururak mail atınız.
işleim sistemini : (win10, win8.1, win8, win7, wista, xp)?
Oyun : (ORJİNAL veya PVP ise hangi pvp)?
Harita : ?
Hangi karakter : ?
Resim : (varsa)?
Video : (varsa)?
Sorun : ?
M24Help@yahoo.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

M24Pro hakkında istek, sorun, destek vb konularda yardım almak için aşagıdaki bilgileri gönderiniz.
Not: Detayları verilmemiş sorun ve istekleriniz anlaşılmamaktadır ve çözüm üretilememektedir lütfen gerekli yerleri doldururak mail atınız.

M24Help@yahoo.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.
Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim admin. Birkaç şey daha sormak istiyorum, TR De aktif olarak çalışan, bildiğiniz herhangi bir hile mevcutmu acaba. Ücretli veya ücretsiz fark etmez. Bide m24help@yahoo.com adresine yardım almak için ingilizce mi ticket atmam gerekiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri