YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

M24PRO Gameforge Key Alamıyorum Lütfen Yardım edin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tekyolvayne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

tekyolvayne

Level 2
Üye
Konular
7
Online süresi
2d 14h
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 7 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
65
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar

M24PRO 11 Gündür sorunsuz çalışıyordu dün akşam oyuna girme sorunu yaşadım hileyi silip tekrar yükledikten sonra artık gameforge key alamamaya başladım ve hileyi çalıştıramıyorum bu sorunu nasıl çözeceğim arkadaşlar yardım edin lütfen.

44.png

Bakın burada oyuna girdiğinde işlem otomatik tamamlanacaktır diyor ama hiçbirşeyin tamamlandığı yok nasıl çözücem bu hatayı arkadaşlar

%temp% ye gir sil appdata yada yerel c de log dosyasida vardır onlarında bul ve sil

Son düzenleme:
%temp% ye gir sil appdata yada yerel c de log dosyasida vardır onlarında bul ve sil
lütfen bilgisayarıma bağlanıp siz yapar mısınız ben bulamadım %temp% girdim ama neyi sileceğimi bilmiyorum yerel c de log dosyasınıda bulamadım 2 dakika yapabilme imkanınız var mı mümkün mü yani

An itibariyle bilgisayardaki bütün metin2yi gameforge clientini herşeyi baştan aşağı sildim kaldırdım hiçbirşey bırakmadım ve 0 dan yükledim sonuç yine aynı . bu m24pro loglarıyla alakalı bir durum olduğuna inanıyorum lütfen bu konuda bana yardım et tarif ettiğin şeyler konusunda bilgim yok

An itibariyle bilgisayardaki bütün metin2yi gameforge clientini herşeyi baştan aşağı sildim kaldırdım hiçbirşey bırakmadım ve 0 dan yükledim sonuç yine aynı . bu m24pro loglarıyla alakalı bir durum olduğuna inanıyorum lütfen bu konuda bana yardım et tarif ettiğin şeyler konusunda bilgim yok
çalıştıra %temp% yaz git oradaki bütün dosyaları sil bütün programları kapatarak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri