HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kardeş açık var diyipte milletin içine şüphe koyma herzamanki klasik hareketleri sergilemeyin her filesi wareze düşen neden böyle kelime kullanıyor @AsiLZаde bu adamı konudan uzaklaştırırmısınız açık varsada bulsun konuya dahil etsin kapatabilirsiniz
TEKRARDAN BELİRTİYORUM FİLES UZERİNDE BİR COK AÇIK BULUNMAKTADİR PAYLAŞILDIĞI TARİHTEN İTİBAREN BİR ÇOK GELİŞTİRME YAPTİM. EN BASİT AÇIĞI OFFLİNE SHOPTA İTEM COGALTMADIR BU VE BUNA BENZER BİR ÇOK AÇIK BARINDIRMAKTADIR İYİ ÇALIŞMALAR.
Kullan kardeşim sadece kullan anlarsınee demin bi ton acık var diyodun şimdi bi cok gelişme yaptım oldu ?
bana acık söle bakim yoksa gelip burda cok acıgı var indirmeyin deme söle o zaman kullanmasın kmse
Ben hala geliştirmeye devam ediyorum geliştirici benim diyorum nesini anlamıyorsunkardeşim video çek at ozaman çok konuşma burada benceTEKRARDAN BELİRTİYORUM FİLES UZERİNDE BİR COK AÇIK BULUNMAKTADİR PAYLAŞILDIĞI TARİHTEN İTİBAREN BİR ÇOK GELİŞTİRME YAPTİM. EN BASİT AÇIĞI OFFLİNE SHOPTA İTEM COGALTMADIR BU VE BUNA BENZER BİR ÇOK AÇIK BARINDIRMAKTADIR İYİ ÇALIŞMALAR.
TEKRARDAN BELİRTİYORUM FİLES UZERİNDE BİR COK AÇIK BULUNMAKTADİR PAYLAŞILDIĞI TARİHTEN İTİBAREN BİR ÇOK GELİŞTİRME YAPTİM. EN BASİT AÇIĞI OFFLİNE SHOPTA İTEM COGALTMADIR BU VE BUNA BENZER BİR ÇOK AÇIK BARINDIRMAKTADIR İYİ ÇALIŞMALAR.
dur dur %90 suan

Ben söyleyeceğimi söyledim. Konuyu paylaşan arkadaşın gram bilgisi yok files hakkındadur dur %90 suan![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)