HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Nereden kardeşiniz oluyorum ayrıca uğraşacağım kapanmasa dahi bu files üzerinde bı dolu açık barındırmaktadır insanları yalnış bilgilendirmeyin. Kimse gönül rahatlığıyla kullanmasın başınız ağrır.kardeş kapanmayacagını sende biliyorsun konuyu kirletmeye hakkın yok
normalde indirme niyetim yoktu ısrarla acık acık var diyip duruyon ve bu kadar acık varsa ne diye konu kapanmasını istiyosun allah askına bi kac acık söyle de girip bakcam ya madem o kadar acıgı varNereden kardeşiniz oluyorum ayrıca uğraşacağım kapanmasa dahi bu files üzerinde bı dolu açık barındırmaktadır insanları yalnış bilgilendirmeyin. Kimse gönül rahatlığıyla kullanmasın başınız ağrır.
kardeş açık var diyipte milletin içine şüphe koyma herzamanki klasik hareketleri sergilemeyin her filesi wareze düşen neden böyle kelime kullanıyor @AsiLZаde bu adamı konudan uzaklaştırırmısınız açık varsada bulsun konuya dahil etsin kapatabilirsinizNereden kardeşiniz oluyorum ayrıca uğraşacağım kapanmasa dahi bu files üzerinde bı dolu açık barındırmaktadır insanları yalnış bilgilendirmeyin. Kimse gönül rahatlığıyla kullanmasın başınız ağrır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)