HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bak hala daha benim insanları yalnış bilgilendirmen sinirime dokundu daha kaç defa söyleyeyim geliştiricisi bendim. Biliyorum ki konuşuyorum yoksa niye konu kapattırmaya çalışayım. Birde tabi kapattığım konuyu açman var o ayrı konuKardeşim files NADİRHOSTİNGİN müşterilerine sağladıgı files ve arkadaşımda bunu bu yılın başlarında almış kullanmış herhangi bi sıkıntısı yok son hali offline shopta bug var diyip ardından ve bunun gibi birçok bug var diyip kanıtlayamaman senin sorunun at video vereyim fixi diyorum sana
Ben gereksiz birşey söylediğimi zannetmiyorum. Nadir hosting teki dosyalarda benim 2018 de paylaştığım geliştirdiğim filesin dosyaları neyi savunuyorsun anlamıyorum. İnsanlarda bu yorumları okuyarak hareket etsin. Senin gereksiz bilgilerini değil.bu mesajdan ssonra daha sana cevap vermeyecegim ben konunun başlıgında asaba files diye belirtmedim nadrhosting diye berlittim herhangi bi açık varsa incelensin ve kapatılsın yöneticilerden bütün gereksiz mesajları silmelerini istiyorum
dostum cok boş yapmışşın ya forumda 5 yıldır uysın ama hayla kuralları bılmıyor gıbı bos yere spam atıp durmussun konuya sadece senın ıssız ıssız msj attıgın ıcın gırdım bu konuya@ates1972 bilir bu filesi![]()
Ben spam atmıyorum dostum sadece gerekli yanıtları veriyorum şimdi. Tamam konunun kapatılmayacağını anladık.dostum cok boş yapmışşın ya forumda 5 yıldır uysın ama hayla kuralları bılmıyor gıbı bos yere spam atıp durmussun konuya sadece senın ıssız ıssız msj attıgın ıcın gırdım bu konuya
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)