Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Nadirhosting 1-105 Martel Files 2020-11-26

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bu mesajdan ssonra daha sana cevap vermeyecegim ben konunun başlıgında asaba files diye belirtmedim nadrhosting diye berlittim herhangi bi açık varsa incelensin ve kapatılsın yöneticilerden bütün gereksiz mesajları silmelerini istiyorum

Kardeşim files NADİRHOSTİNGİN müşterilerine sağladıgı files ve arkadaşımda bunu bu yılın başlarında almış kullanmış herhangi bi sıkıntısı yok son hali offline shopta bug var diyip ardından ve bunun gibi birçok bug var diyip kanıtlayamaman senin sorunun at video vereyim fixi diyorum sana
Bak hala daha benim insanları yalnış bilgilendirmen sinirime dokundu daha kaç defa söyleyeyim geliştiricisi bendim. Biliyorum ki konuşuyorum yoksa niye konu kapattırmaya çalışayım. Birde tabi kapattığım konuyu açman var o ayrı konu

bu mesajdan ssonra daha sana cevap vermeyecegim ben konunun başlıgında asaba files diye belirtmedim nadrhosting diye berlittim herhangi bi açık varsa incelensin ve kapatılsın yöneticilerden bütün gereksiz mesajları silmelerini istiyorum
Ben gereksiz birşey söylediğimi zannetmiyorum. Nadir hosting teki dosyalarda benim 2018 de paylaştığım geliştirdiğim filesin dosyaları neyi savunuyorsun anlamıyorum. İnsanlarda bu yorumları okuyarak hareket etsin. Senin gereksiz bilgilerini değil.

dostum cok boş yapmışşın ya forumda 5 yıldır uysın ama hayla kuralları bılmıyor gıbı bos yere spam atıp durmussun konuya sadece senın ıssız ıssız msj attıgın ıcın gırdım bu konuya
Ben spam atmıyorum dostum sadece gerekli yanıtları veriyorum şimdi. Tamam konunun kapatılmayacağını anladık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri