HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
neden sadece offlineshop diosun videosunu at fixini vereyim sana başka bir açık söylede inanalımBen söyleyeceğimi söyledim. Konuyu paylaşan arkadaşın gram bilgisi yok files hakkında![]()
)Sende bilmediğin files üzerinde yorum yapıp insanları yanıltma ve gram bilgin olmadığını biliyorum primci senikardeşim video çek at ozaman çok konuşma burada bence
İndirenler zaten fark ediceklerdir. Senin bilgin olmadığı için Fix vereceğini zannetmiyorum. Ben kökünü biliyorum filesin istersen birde açıkları dizeleyim burayaneden sadece offlineshop diosun videosunu at fixini vereyim sana başka bir açık söylede inanalım)

Kardeşim files NADİRHOSTİNGİN müşterilerine sağladıgı files ve arkadaşımda bunu bu yılın başlarında almış kullanmış herhangi bi sıkıntısı yok son hali offline shopta bug var diyip ardından ve bunun gibi birçok bug var diyip kanıtlayamaman senin sorunun at video vereyim fixi diyorum sanaSende bilmediğin files üzerinde yorum yapıp insanları yanıltma ve gram bilgin olmadığını biliyorum primci seni
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)