Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HarunCsknn

Level 7
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
930
Online süresi
1ay 19g
Reaksiyon Skoru
698
Altın Konu
14
Başarım Puanı
257
TM Yaşı
9 Yıl 7 Ay 11 Gün
MmoLira
4,272
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

koronavirus-tedavisinde-kullanilan-yerli-ilacin-adi-belli-oldu-1.jpg

Yerli ve beşeri üretimimiz olan Korokin 200 MG ülkemizde hastalara verilmeye başlananı bir kaç ay olmuştur.

Yeni üretim olan ilacımızın hala kuşkulu ve meraklı insanlar tarafından çekingenlik durumu olduğu için fazla kullanılmadığının farkındayız.

Bu konuda sizlere ilaç hakkında kullanan birisi olarak sizleri aydınlatmaya çalışacağım.

İlacımız KORONA VİRÜS destekleyici tedavi olarak verilmektedir.

Yani ilacımız kesin bir tedavi vermemektedir. Çünkü Virüsün Kesin Tedavisi bulunmamaktadır.

Korokin 200 MG eczanelerde 20 liradan düşük bir ücret ile satın alınabilir.

Normal reçete ilacıdır.

İlacın yan etkileri ise şu şekildedir;
Çok yaygın bildirilen yan etkiler: Bulantı, karın ağrısı

Yaygın bildirilen yan etkiler: Anoreksi, duygusal hareketlilik, baş ağrısı, bulanık görme, diyare, kusma, deri döküntüleri, kaşıntı,

Yaygın olmayan bildirilen yan etkiler: Sinirlilik, sersemlik, gözde pigmentasyon değişiklikleri ve görme alanı defekti ile birlikte retinopati, vertigo, kulak çınlaması, karaciğer fonksiyon testi (KCFT) bozulması, deri ve müköz membranlarda renk değişiklikleri, saç beyazlaması, alopesi, duyusal bozukluklar

gibi yan etkileri görülebilir de görülmeyebilir de.

İlacı kullanan birkaç kişiyi tespit ettiğimizde ise karın ağrısı, bulantı yaşayanda olmuştu. Hiçbir şikayeti olmadan rahatça kullanan insanlarda olmuştu.

Forum yönetimi üyelerimizden birkaç kişiye sorduğumuzda ise ilacı kullanmamızı tavsiye eden sağlık çalışanları ile yakın temasta oldukları için ricada bulunarak onlara danışmak istedim.

Forum üyelerimizden bazıları ise hidroksiklorinin etkisi olmadığını söyleyenlerde olmuştu.

Fakat insiyatifim gereği ilacı kullanmaya karar verdim.
Siz ilacı kullanmaya başlarsanız asla ve asla moralinizi düşürecek yada stresini arttıracak düşüncelerde bulunmayınız.

Çünkü çoğu yan etkinin stres ve moral bozukluğu ile ortaya çıktığı da bilinmektedir.

Şuan ilacı kullanmamın ilk gününde olduğum için belirti veya yan etki bulunmamaktadır.
İlacı kullanıp yan etki hissetmeye başlayan kişiler genelde 2.ci günlerinde yaşadıklarını belirtmişlerdir.

Bu yüzden bir belirti veyahut ilaçta bir fayda görmez isem bunu belirteceğim.

İlacı kullanmamın 2.ci Günündeyim.

Hiçbir yan etki yaşamadım. Etkisini gördüm.

Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi günler, iyi sağlıklar dilerim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri