Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
V
Varsanı : Gerçek dış uyaranlarla ilişkisi olmayan sahte duyusal algı.
Vecit : Yoğun kendinden geçme duygusu.
Vejatatif Bulgular : Kişide bedensel işlev bozukluğu.
Ventilasyon : Soluk alıp verme.
Verbal : Sözel yani konuşma ile yapılan terapi.
Verbijerasyon (Anlamsız Yineleme) : Bağlantısız, anlamsız kopuk bir konuşmanın hiç durmadan sürmesi.
Voyörizm : Gözetlemecilik
Vudu : Karabüyü
Varsanı : Gerçek dış uyaranlarla ilişkisi olmayan sahte duyusal algı.
Vecit : Yoğun kendinden geçme duygusu.
Vejatatif Bulgular : Kişide bedensel işlev bozukluğu.
Ventilasyon : Soluk alıp verme.
Verbal : Sözel yani konuşma ile yapılan terapi.
Verbijerasyon (Anlamsız Yineleme) : Bağlantısız, anlamsız kopuk bir konuşmanın hiç durmadan sürmesi.
Voyörizm : Gözetlemecilik
Vudu : Karabüyü
Y-Z
Yalancı toplum: Sanal ya da sanal olmayan kişiler bulma. Gerçek ve hayalî kişiler bulur. Sahte toplum.
Yandan Cevap : Hastalar kendilerinde bulunan çağrışım bozukluğu sonucu sorulara ilgisiz, anlamsız ve yandan yanıtlar veririler. Hastanın genel tutumu alay ediyor gibidir. (Ganser Sendromu)
Yapay Zeka: Elektronik bilgisayar aracılığıyla bilgi işleme yeteneği.
Yansıtma : Gerçeği inkâr eder. Gerçek ile sanal düşünce yer değişir. Sen beni kovmadın ben kendim gittim.
Zeka : Yeni durumlarla karşılaşıldığında geçmişte öğrenilenlerin anlaşılması, anımsanması, harekete geçirilmesi ve yapıcı olarak bitinleşmesi.
Zenofobi : Yabancı korkusu.
Zoofili : Kişinin bir hayvanla cinsel ilişkiye girdiği cinsel sapmadır.
Zoofobi : Hayvan korkusu.
Yalancı toplum: Sanal ya da sanal olmayan kişiler bulma. Gerçek ve hayalî kişiler bulur. Sahte toplum.
Yandan Cevap : Hastalar kendilerinde bulunan çağrışım bozukluğu sonucu sorulara ilgisiz, anlamsız ve yandan yanıtlar veririler. Hastanın genel tutumu alay ediyor gibidir. (Ganser Sendromu)
Yapay Zeka: Elektronik bilgisayar aracılığıyla bilgi işleme yeteneği.
Yansıtma : Gerçeği inkâr eder. Gerçek ile sanal düşünce yer değişir. Sen beni kovmadın ben kendim gittim.
Zeka : Yeni durumlarla karşılaşıldığında geçmişte öğrenilenlerin anlaşılması, anımsanması, harekete geçirilmesi ve yapıcı olarak bitinleşmesi.
Zenofobi : Yabancı korkusu.
Zoofili : Kişinin bir hayvanla cinsel ilişkiye girdiği cinsel sapmadır.
Zoofobi : Hayvan korkusu.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)