Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 de satış yapmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BabyLond
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

BabyLond

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
7h 55m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 7 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
3
MmoLira
14
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar metin2 de satış yapmak için vergi verilmesi gerekiyormuş şirket kurmadan vergi verilebilirmii? paywant v.s kullanmak için şirket gerekiyormu? biraz aydınlatırsanız çok sevinirim, teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar metin2 de satış yapmak için vergi verilmesi gerekiyormuş şirket kurmadan vergi verilebilirmii? paywant v.s kullanmak için şirket gerekiyormu? biraz aydınlatırsanız çok sevinirim, teşekkür ederim.

@admin bunun ila alakalı bir konu açmıştı zamanında belki faydası dokunur size

@admin bunun ila alakalı bir konu açmıştı zamanında belki faydası dokunur size
evet hocam daha önce bu konuyu okumuştum ama bildiğim kadarıyla paywant vs. gibi sistemler vergiyi senin yerine onlar veriyor diye duymuştum yani şirket kurmaya gerek yok diye duydum doğrumudur acaba?

evet hocam daha önce bu konuyu okumuştum ama bildiğim kadarıyla paywant vs. gibi sistemler vergiyi senin yerine onlar veriyor diye duymuştum yani şirket kurmaya gerek yok diye duydum doğrumudur acaba?
hocam paywantın komisyonu var ordan kesiyor

Kimse kimsenin yerine vergi ödeyemez. Paywant vb kuruluşlar kendi kestikleri komisyon için devlete kendilerine adına vergi öderler. Sizlerin yine hesabınıza giren her kuruş için verginizi ödemeniz gerekiyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri