- Konular
- 5
- Online süresi
- 7h 55m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 3
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar metin2 de satış yapmak için vergi verilmesi gerekiyormuş şirket kurmadan vergi verilebilirmii? paywant v.s kullanmak için şirket gerekiyormu? biraz aydınlatırsanız çok sevinirim, teşekkür ederim.
- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,321
- Altın Konu
- 309
- Başarım Puanı
- 418
- MmoLira
- 6,518
- DevLira
- 15
Merhaba arkadaşlar metin2 de satış yapmak için vergi verilmesi gerekiyormuş şirket kurmadan vergi verilebilirmii? paywant v.s kullanmak için şirket gerekiyormu? biraz aydınlatırsanız çok sevinirim, teşekkür ederim.
Pvp Server Sahipleri İçin Vergi Bilgilendirmeleri
Daha önce çeşitli konular altında dile getirilen vergi meselesi konusunda pvp server sahiplerinin bilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Kurulum bölümü de bunun için en doğru yer sanırım. Öncelikle pvp server kuracaksanız ve bir maddi beklentiniz var ise hesabınıza giren her kuruşun vergisini...
@admin bunun ila alakalı bir konu açmıştı zamanında belki faydası dokunur size
- Konular
- 5
- Online süresi
- 7h 55m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 3
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
evet hocam daha önce bu konuyu okumuştum ama bildiğim kadarıyla paywant vs. gibi sistemler vergiyi senin yerine onlar veriyor diye duymuştum yani şirket kurmaya gerek yok diye duydum doğrumudur acaba?![]()
Pvp Server Sahipleri İçin Vergi Bilgilendirmeleri
Daha önce çeşitli konular altında dile getirilen vergi meselesi konusunda pvp server sahiplerinin bilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Kurulum bölümü de bunun için en doğru yer sanırım. Öncelikle pvp server kuracaksanız ve bir maddi beklentiniz var ise hesabınıza giren her kuruşun vergisini...forum.turkmmo.com
@admin bunun ila alakalı bir konu açmıştı zamanında belki faydası dokunur size
- Konular
- 12
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 12d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 11
- MmoLira
- 75
- DevLira
- 0
hocam paywantın komisyonu var ordan kesiyorevet hocam daha önce bu konuyu okumuştum ama bildiğim kadarıyla paywant vs. gibi sistemler vergiyi senin yerine onlar veriyor diye duymuştum yani şirket kurmaya gerek yok diye duydum doğrumudur acaba?
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,149
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,778,649
- DevLira
- -3
Kimse kimsenin yerine vergi ödeyemez. Paywant vb kuruluşlar kendi kestikleri komisyon için devlete kendilerine adına vergi öderler. Sizlerin yine hesabınıza giren her kuruş için verginizi ödemeniz gerekiyor.evet hocam daha önce bu konuyu okumuştum ama bildiğim kadarıyla paywant vs. gibi sistemler vergiyi senin yerine onlar veriyor diye duymuştum yani şirket kurmaya gerek yok diye duydum doğrumudur acaba?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)