Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar metin2 de satış yapmak için vergi verilmesi gerekiyormuş şirket kurmadan vergi verilebilirmii? paywant v.s kullanmak için şirket gerekiyormu? biraz aydınlatırsanız çok sevinirim, teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar metin2 de satış yapmak için vergi verilmesi gerekiyormuş şirket kurmadan vergi verilebilirmii? paywant v.s kullanmak için şirket gerekiyormu? biraz aydınlatırsanız çok sevinirim, teşekkür ederim.
https://forum.turkmmo.com/konu/3340543-pvp-server-sahipleri-icin-vergi-bilgilendirmeleri/
@admin bunun ila alakalı bir konu açmıştı zamanında belki faydası dokunur size
evet hocam daha önce bu konuyu okumuştum ama bildiğim kadarıyla paywant vs. gibi sistemler vergiyi senin yerine onlar veriyor diye duymuştum yani şirket kurmaya gerek yok diye duydum doğrumudur acaba?https://forum.turkmmo.com/konu/3340543-pvp-server-sahipleri-icin-vergi-bilgilendirmeleri/
@admin bunun ila alakalı bir konu açmıştı zamanında belki faydası dokunur size
hocam paywantın komisyonu var ordan kesiyorevet hocam daha önce bu konuyu okumuştum ama bildiğim kadarıyla paywant vs. gibi sistemler vergiyi senin yerine onlar veriyor diye duymuştum yani şirket kurmaya gerek yok diye duydum doğrumudur acaba?
Kimse kimsenin yerine vergi ödeyemez. Paywant vb kuruluşlar kendi kestikleri komisyon için devlete kendilerine adına vergi öderler. Sizlerin yine hesabınıza giren her kuruş için verginizi ödemeniz gerekiyor.evet hocam daha önce bu konuyu okumuştum ama bildiğim kadarıyla paywant vs. gibi sistemler vergiyi senin yerine onlar veriyor diye duymuştum yani şirket kurmaya gerek yok diye duydum doğrumudur acaba?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)