Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Proxy Konusunda Yardım istiyorum

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhaba arkadaşlar.

Ben aktif olarak Metin2 oynayan bir oyuncuyum. Şu an elimde 1 adet laptop ve 1 adet modem bulunuyor. Genellikle 1-99 PvP serverlerde oyun oynuyorum. Bildiğiniz üzere çoğu serverda 2 veya 3 client sınırı mevcut oluyor. Genelde bir client auto av, bir client manuel farm, bir client ise balık farmı için kullanılıyor.

Fakat benim yapmak istediğim şey biraz farklı. Mümkünse 5-6 client açıp sadece auto av çalıştırmak istiyorum. Bu konuda çok fazla bilgim yok. İnternetten ve YouTube üzerinden çeşitli videolar izledim fakat tam olarak nasıl yapılacağını anlayamadım ya da başarılı olamadım.

Proxy, VPN, sanal makine veya farklı yöntemler kullanan arkadaşlar varsa konu hakkında yardımcı olabilir mi? Özellikle bu sistemi nasıl kurduğunuzu, ek olarak nelere ihtiyaç olduğunu ve stabil şekilde nasıl çalıştırıldığını öğrenmek istiyorum.

Benimle iletişime geçip detaylı şekilde yardımcı olabilecek biri varsa gerçekten çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim, iyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri