- Konular
- 227
- Online süresi
- 10ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 1,282
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 3,522
- DevLira
- 63
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Hadi aslanım murat abinin yanına git hem paramın üstüne yatın hemde ağlayın yok öyle dünya paramı alamazsam ddos saldırısını yersiniz demiştim. yedek almayı googleye yazarak yapan insansın ne bekliyorsamBu sistemi Milat2'nin sahibi murat bey parayla farklı kişilerden kendi oyununa aldı Mehmet ise sağa sola paylaşım yapıyor. Milatın filesi warez edilmiş durumda araştırarak bulabilirsiniz içerisinde güzel sistemlerde var ordan elde edebilirsiniz. Mehmetcan kişisinin yaptıklarından sonra turkmmodan uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum![]()
- Konular
- 111
- Online süresi
- 1ay 6g
- Reaksiyon Skoru
- 294
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 194
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 3,423
- DevLira
- -6
Bitane göstersene el altından yada başkasından alıp sattığım bir sistemO Sen Oluyodun La iyi bak![]()
- Konular
- 227
- Online süresi
- 10ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 1,282
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 3,522
- DevLira
- 63
Geçmişde Çok vukuatın varda sen göstersene benim için aynı durumu ufak işlerle ugraşmayacagimi biliyorsunBitane göstersene el altından yada başkasından alıp sattığım bir sistem![]()
- Konular
- 16
- Online süresi
- 13g 77509s
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 92
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 307
- DevLira
- 0
Ddos saldırısı değil gidip millete 'milatı tek kodla kapatıcam' diyen(kanıt vardır) sensin artık kim bilir ücretli sattığın işlere nasıl açık ekliyorsan bir tane düzgün işin yok. Gelecektede böyle kirli iş yapmaya devam edeceği belli birisi. Mehmetcan kişisinin forumda halen banlanmamış olmasına şaşırıyorum. Sattığı fileslere ve sistemlere açık koyan piyasada adı 'uzak durulması gereken, hiçbir dosyası eklenmemeli' diye haklı olarak kötü bilinen birisidir. Tavsiyemdir hiçbir sistemini oyununuza eklemeyin. Kişinin yaptığı işler ve müşterilerinin oyunlarını nasıl kapattığı herkesin malumudur
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)