Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Alpar2 Battle Pass Sistemi 1

indirmek için izniniz yok

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

eksik dosyalar tamamlandı mı acaba?

Büyük bir ihtimalle bu sistemi gördüğü oyunlarda "kodla" kapatacağını fake bir hesapla bildirerek şantaj yapacağı sürpriz olmicak

Büyük bir ihtimalle bu sistemi gördüğü oyunlarda "kodla" kapatacağını fake bir hesapla bildirerek şantaj yapacağı sürpriz olmicak
Hahaha İşinize gelmeyince nasılda Asılsız iftiralarla Karalamaya başlamışsın aldıgım para hepinizin zoruna nasıl gitmişse murata 2. partiden para verdirmeyen sen ve senin gibi karektersizlerdir artık onhedaya muhtaçsınız siz benim paramı düzenli düzgün verecekti sonuçda o oyun benim geliştirmesini yapmış oldugum kendi filesimle para kazandı hakkım olan %35in 2. para dagılımında parayı verdirmeyince hepiniz düşman kesildiniz muratın sorunlarından banane beni mi ilgilendirir ben paramı bilirim bu zamanda sizin gibi dolandırıcılar oldugu sürece zaten kimseye files desteği sağlamam merak etme sen ddos saldırısını gece yediniz hepiniz discorddan çıkmaya başladınız eliniz ayagınız parpazladı Size dedim chip saldırırsa sağlam saldırır diye adam önceden saldıracaktı avcı lideri geldi bildirdi bize ben gittim adamla konuştumda araya girdim şimdi aradan çekilince yedi sizi ayrıca o yok açık felan bırakma muhabbetide tamamen fiyasko öyle bi açık bırakmış olsaydım o gün gelir saat 12 dediğimde gündüz 12de yapacagımı yapardım o kadar lafınıza ragmen yapmadım çünkü yoktu öyle birşey aklınızca yağ gibi üste çıkacaksınızda yok öyle bir dünya haddinizi bileceksiniz.

Güncel Ui.py

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 0, Misafir: 3)

Geri