Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Alpar2 Battle Pass Sistemi 1

indirmek için izniniz yok

Mehmetcan Y.k

Mehmetcan Yalçınkaya
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
227
Online süresi
10ay 18g
Reaksiyon Skoru
1,282
Altın Konu
2
Başarım Puanı
284
TM Yaşı
7 Yıl 11 Ay 21 Gün
MmoLira
3,507
DevLira
63

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Güncel Ui.py

uigamebutton.py dosyasına bunu da ekle:
Kod:
Bul

def __OnClickExitObserver(self):
        net.SendChatPacket("/observer_exit")

Altına ekle

def __OnClickBattlePass(self):
        net.SendChatPacket("/open_battlepass")

41c40059-49c0-499e-a73b-13ad454e7ae7.jpg
a839aafd-19f9-4d3d-b631-c8c82b950f01.jpg

Sorunsuz ekledim konuda eksıklerde verildi

Filesimi Benden İzinsiz Satan Şahıslar Benden Files Desteği İsteyen Şahıslardır

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kimsenin bişeye muhtaç oldugu yok beyler kendiniz avutmayın forum geliştirlen her dosyayı satma hakkını bize verdimi verdi ben dosyayı sorunsuz ve geliştirilmi haline getirdimmi getirdim bunu satıp satmamak benim insiyatifime kalmış sanırısnız metin2 yi 2004 de kendiniz kodladınız. boş muhabbet yapmayın rica ediyorum. dosyada helali hoş olsun . :) ekleyen güle güle kullanabilir.
Paylaşım için teşekkürler.

İsot alınır

kendi filesinin sağ da solda olmasının ve başkalarının satma çabaları gibi durumları biliyorum dostum geçmiş olsun

kendi filesinin sağ da solda olmasının ve başkalarının satma çabaları gibi durumları biliyorum dostum geçmiş olsun
Onlar Birşeyi beceremeyip benim dosyalarıma muhtaç olan insanlar işte

Kimsenin bişeye muhtaç oldugu yok beyler kendiniz avutmayın forum geliştirlen her dosyayı satma hakkını bize verdimi verdi ben dosyayı sorunsuz ve geliştirilmi haline getirdimmi getirdim bunu satıp satmamak benim insiyatifime kalmış sanırısnız metin2 yi 2004 de kendiniz kodladınız. boş muhabbet yapmayın rica ediyorum. dosyada helali hoş olsun . :) ekleyen güle güle kullanabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri