- Konular
- 5
- Online süresi
- 2g 44014s
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 28
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
SİSTEM BEN TARAFIMDAN ÜCRETLİ ALINDI BU KİMKİ SİSTEM YAZACAK :d@Mehmetcan Y.k sistemin yapımcısı sizmisiniz?
- Konular
- 40
- Online süresi
- 46131s
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 40
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 154
- DevLira
- 6
@Mehmetcan Y.k sanırım siz bir yazılımcısınız sistem ile ilgili bir sorun yaşıyorum umarım çözersiniz.
null nullptr 2 sinide denesemde build almıyor fakat boş bırakıp yada 0 yazıp buildleniyor neden kaynaklı
null nullptr 2 sinide denesemde build almıyor fakat boş bırakıp yada 0 yazıp buildleniyor neden kaynaklı
- Konular
- 227
- Online süresi
- 10ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 1,282
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 3,522
- DevLira
- 63
Null yerine 0 yaz dene c++11 şeysi işte@Mehmetcan Y.k sanırım siz bir yazılımcısınız sistem ile ilgili bir sorun yaşıyorum umarım çözersiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 37622
- Konular
- 227
- Online süresi
- 10ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 1,282
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 3,522
- DevLira
- 63
Lan Mert Muratın yerine burada geçip yazma 10 yaşında çocuk gibisin aynı biraz bilginiz varsa onuda benden öğrendiniz tek tek size eğitim vermekten osanmıştım artık bir yedek almayı bile gidip googleden bakan çocuklarsınız delikanlı olup paramı verirdiniz kazanırdınız aldıgım para muratta dahil hepinizin zoruna gittiği için oyun yapmaya kalktınız Murat desen yok ona 1500 verdim buna 2bin verdim diyip oradan .çarpardı Olm size artık Server felan yok lonca parası olan 5k parayı yedi murat sonra ee para kalmadı savaşa gm ekibi girsin çar açıpSİSTEM BEN TARAFIMDAN ÜCRETLİ ALINDI BU KİMKİ SİSTEM YAZACAK :d
- Konular
- 5
- Online süresi
- 2g 44014s
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 28
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 6
AHAHAHAH KUDURUYORSUNUZ NOLDU FİLES MİS ATAMIYON SEN BÜYÜÇENDE FİLES Mİ SATÇANLan Mert Muratın yerine burada geçip yazma 10 yaşında çocuk gibisin aynı biraz bilginiz varsa onuda benden öğrendiniz tek tek size eğitim vermekten osanmıştım artık bir yedek almayı bile gidip googleden bakan çocuklarsınız delikanlı olup paramı verirdiniz kazanırdınız aldıgım para muratta dahil hepinizin zoruna gittiği için oyun yapmaya kalktınız Murat desen yok ona 1500 verdim buna 2bin verdim diyip oradan .çarpardı Olm size artık Server felan yok lonca parası olan 5k parayı yedi murat sonra ee para kalmadı savaşa gm ekibi girsin çar açıpHepsine yaşam veriyor özel tılsım yapılıyor veriliyor felan siz kendi ayağınıza sıkmışsınız sizin batıyordunuz benide batıracaktınızda allahtan ayıktım olayları
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)