uygulayarak sorun çözülmüştür teşekkürler/turkey/quest kısmındaki quest klasörünü masa üstüne aktar
syserrda command kaşılığı olan kısmı questlerin icinde arat bulu o questleri sil tabi bunlar okutulmuşsa object silmen gerekir eğer quest listen düzgünse sh make.sh de yapabilirsin bu sana ve filesine bağlı yani ama önce sen hangi questler olduğunu bul o questleri ayır direk object sil en kolayı
game.py yi kontrol ettim fakat sistemle ilgili bir kod bloğu v.s bulamadım tahminim daha önceden okutulmuş olan sistem questlerinin hala çalışması yönünde fakat nasıl deaktif edicem anlamadım gitti make.sh çekmeme rağmen durum aynı sizce ne yapmam gerek?game.py de hala kalmış olabilirler, filesinizdeki sistemle alakalı konuyu indirin eklenen yerleri kaldırın sorun çözülecektir
olmaz ama ben yinede sorim questfunctions dosyasında bu yazulardan var mı ?game.py yi kontrol ettim fakat sistemle ilgili bir kod bloğu v.s bulamadım tahminim daha önceden okutulmuş olan sistem questlerinin hala çalışması yönünde fakat nasıl deaktif edicem anlamadım gitti make.sh çekmeme rağmen durum aynı sizce ne yapmam gerek?
maalesef yokolmaz ama ben yinede sorim questfunctions dosyasında bu yazulardan var mı ?