berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Cevaplandı syserr yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emro5000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 696

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

1.PNG

filesimde 5 levelde gelen beceri seçme tahtası sistemi vardı elimden geldiğince kaldırdım fakat skill kullanınca böyle bir syserr alıyorum yardımcı olabilecek varmı ne yapmam gerek

Çözüm
/turkey/quest kısmındaki quest klasörünü masa üstüne aktar
syserrda command kaşılığı olan kısmı questlerin icinde arat bulu o questleri sil tabi bunlar okutulmuşsa object silmen gerekir eğer quest listen düzgünse sh make.sh de yapabilirsin bu sana ve filesine bağlı yani ama önce sen hangi questler olduğunu bul o questleri ayır direk object sil en kolayı
uygulayarak sorun çözülmüştür teşekkürler
bildiğin /usr/game/share/locale/turkey/quest içerisinden mi sileyim yani sh make çeksemmi çekmesemmi çok kararsızım direk silersem işe yararmı
/turkey/quest kısmındaki quest klasörünü masa üstüne aktar
syserrda command kaşılığı olan kısmı questlerin icinde arat bulu o questleri sil tabi bunlar okutulmuşsa object silmen gerekir eğer quest listen düzgünse sh make.sh de yapabilirsin bu sana ve filesine bağlı yani ama önce sen hangi questler olduğunu bul o questleri ayır direk object sil en kolayı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri