berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Cevaplandı syserr yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emro5000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 696

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

1.PNG

filesimde 5 levelde gelen beceri seçme tahtası sistemi vardı elimden geldiğince kaldırdım fakat skill kullanınca böyle bir syserr alıyorum yardımcı olabilecek varmı ne yapmam gerek

Çözüm
/turkey/quest kısmındaki quest klasörünü masa üstüne aktar
syserrda command kaşılığı olan kısmı questlerin icinde arat bulu o questleri sil tabi bunlar okutulmuşsa object silmen gerekir eğer quest listen düzgünse sh make.sh de yapabilirsin bu sana ve filesine bağlı yani ama önce sen hangi questler olduğunu bul o questleri ayır direk object sil en kolayı
uygulayarak sorun çözülmüştür teşekkürler
game.py de hala kalmış olabilirler, filesinizdeki sistemle alakalı konuyu indirin eklenen yerleri kaldırın sorun çözülecektir
game.py yi kontrol ettim fakat sistemle ilgili bir kod bloğu v.s bulamadım tahminim daha önceden okutulmuş olan sistem questlerinin hala çalışması yönünde fakat nasıl deaktif edicem anlamadım gitti make.sh çekmeme rağmen durum aynı sizce ne yapmam gerek?

game.py yi kontrol ettim fakat sistemle ilgili bir kod bloğu v.s bulamadım tahminim daha önceden okutulmuş olan sistem questlerinin hala çalışması yönünde fakat nasıl deaktif edicem anlamadım gitti make.sh çekmeme rağmen durum aynı sizce ne yapmam gerek?
olmaz ama ben yinede sorim questfunctions dosyasında bu yazulardan var mı ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri