- Konular
- 8
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 718
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamın Aleyküm 
arkadaşlar geçen bu konu için yardım istemiştim sağolsun bir kaç kişi yardımcı olmaya çalıştı sorunumu daha sonra halletmiştik fakat şöyle bir problem gözüme çarptı test hesapla denediğim zaman kendisi level aldığında ekrana quest gelmiyor son levelde 3'ü birden geliyor ama gm karakteriyle level verdiğim zaman hepsi sorunsuz geliyor yardımcı olabilecek varmı ?
5 adet resim bırakıyorum normalde olması gereken bunlar fakat gm karakteriyle verdim tek sorun bu
kod kısmı da şu şekilde aynı koddan 3 adet kopyaladım dosya isimleri farklı şekilde puttyden okuttum.
quest hediye begin
state start begin
when levelup with pc.get_level() >= 250 begin
say_title("TEBRİK EDERİZ !")
say("Seviyen 250 Oldu,")
say("Yolu Bitirdin Sayılır Az Kaldı Sabret !")
say("")
say("Envanterine Minik Bir Hediye Gönderdik Umarım Seversin..")
say_title("İyi Oyunlar Dileriz.")
pc.give_item2(53002, 1)
pc.give_item2(30130, 200)
set_state(_COMPLETE_)
end
end
state _COMPLETE_ begin
end
end

arkadaşlar geçen bu konu için yardım istemiştim sağolsun bir kaç kişi yardımcı olmaya çalıştı sorunumu daha sonra halletmiştik fakat şöyle bir problem gözüme çarptı test hesapla denediğim zaman kendisi level aldığında ekrana quest gelmiyor son levelde 3'ü birden geliyor ama gm karakteriyle level verdiğim zaman hepsi sorunsuz geliyor yardımcı olabilecek varmı ?
5 adet resim bırakıyorum normalde olması gereken bunlar fakat gm karakteriyle verdim tek sorun bu

kod kısmı da şu şekilde aynı koddan 3 adet kopyaladım dosya isimleri farklı şekilde puttyden okuttum.
quest hediye begin
state start begin
when levelup with pc.get_level() >= 250 begin
say_title("TEBRİK EDERİZ !")
say("Seviyen 250 Oldu,")
say("Yolu Bitirdin Sayılır Az Kaldı Sabret !")
say("")
say("Envanterine Minik Bir Hediye Gönderdik Umarım Seversin..")
say_title("İyi Oyunlar Dileriz.")
pc.give_item2(53002, 1)
pc.give_item2(30130, 200)
set_state(_COMPLETE_)
end
end
state _COMPLETE_ begin
end
end