farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı SOURCE DB WARNİNGLERİ NASIL FİXLERİM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sonsyserbükücü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 211

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

W1.PNG

W2.PNG

BU WARNİNGLERİ NASIL FİXLERİM ARKADAŞLAR SORUNSUZ BUİLD OLUYOR AMA FİXLEMEK İSTİYORUM

Ekli dosyalar

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Genel warningler parantez ile alakalı warningler yani aynı satırda iki veya bağlacı (||) ve sonrasında ve bağlacı (&) bağlacı kullanılmış, veya bağlacından sonra parantes kullanırsanız sorun kalmaz atıyorum;
Kod:
if (ch->GetLevel() == 99 || ch->GetHP() > 10000 && (item->GetVnum() == 19)) -- warning vermez
if (ch->GetLevel() == 99 || ch->GetHP() > 10000 && item->GetVnum() == 19) -- warning verir
Bi' diğer sorun int olan bi değerin long int yazılması, %d yazdırmanız gerekiyor ama orda %ld yazılmış gibi. Basit şekilde anlatmaya çalıştım umarım anlamışsınızdır :)
Genel warningler parantez ile alakalı warningler yani aynı satırda iki veya bağlacı (||) ve sonrasında ve bağlacı (&) bağlacı kullanılmış, veya bağlacından sonra parantes kullanırsanız sorun kalmaz atıyorum;
Kod:
if (ch->GetLevel() == 99 || ch->GetHP() > 10000 && (item->GetVnum() == 19)) -- warning vermez
if (ch->GetLevel() == 99 || ch->GetHP() > 10000 && item->GetVnum() == 19) -- warning verir
Bi' diğer sorun int olan bi değerin long int yazılması, %d yazdırmanız gerekiyor ama orda %ld yazılmış gibi. Basit şekilde anlatmaya çalıştım umarım anlamışsınızdır :)

Kod:
yapamadımda konuya dosyalar ekledim yardımcı olurmusunuz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri