- Konular
- 42
- Online süresi
- 22g 51531s
- Reaksiyon Skoru
- 159
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 81
- TM Yaşı
- 2 Yıl 27 Gün
- MmoLira
- 7,999
- DevLira
- 9
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin dün saat 21:00 sularında https://forum.turkmmo.com/konu/3910993-mcyk-1-105-2025-nesil-server-files/ bu konuda olan filesi indirip kurmayı denedik
Kurulum da herhangi gibi bir sorun yaşamadık
Ama build almaya gelince ( game ve db ) dosyasını her klasöre bakmamıza rağmen hiç bir yerde bulamadık.
Sonra aklıma game ve dbnin lisanslı olduğu geldi yorulama bakarken bir iki tane .pp dosyasını buldum lisansı kalkmış diye paylaşım yaptılar. Öyle denedim ama game db yine ortada yok bu neden oluyor veya nereye gidiyor yardımcı olacak bir arkadaş varmı
Kurulum da herhangi gibi bir sorun yaşamadık
Ama build almaya gelince ( game ve db ) dosyasını her klasöre bakmamıza rağmen hiç bir yerde bulamadık.
Sonra aklıma game ve dbnin lisanslı olduğu geldi yorulama bakarken bir iki tane .pp dosyasını buldum lisansı kalkmış diye paylaşım yaptılar. Öyle denedim ama game db yine ortada yok bu neden oluyor veya nereye gidiyor yardımcı olacak bir arkadaş varmı