Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
questi yazmak o kadar sürmemiştir be reis@redbull44 konuya türkçe questi dahil edebilirsin. 4-5 saatimi aldı türkçeleştirmekYakın zamanda Lib questini de türkçeleştirir eklerim yoruma.

İyi kullanımlar rica ederimQuest Ve Konu İçin Teşekkürler![]()
Kullanıcak arkadaşlar için şunu ekleyebilirim ki, mapta bazı yerlerde core verdiriyor. Tam kordinat çözemedim fakat mapın arka ucralarına gittiğinde her hangi bi karakter ile yürüdüğünde bi noktada core atıyor. Plechito nun bazı maplarında SRC eklentileri var. Belki bunda da vardır fakat piyasaya düşmemiş olabilir. Bunu sorun yaşamamak için mutlaka test edin. Mapın her karesinde yürüyün.
Bir ara test etmiştim fakat core vermemişti. Birkaç noktada takılıp kalıyor, böyle kullanacaklar için bugtan kurtar çözüm olabilir veya world editör ile takılan yeri temizleyebilir. Birkaç kere daha deneyip bakacağım core verecek mi ? bilgilendirdiğin için teşekkürler.Kullanıcak arkadaşlar için şunu ekleyebilirim ki, mapta bazı yerlerde core verdiriyor. Tam kordinat çözemedim fakat mapın arka ucralarına gittiğinde her hangi bi karakter ile yürüdüğünde bi noktada core atıyor. Plechito nun bazı maplarında SRC eklentileri var. Belki bunda da vardır fakat piyasaya düşmemiş olabilir. Bunu sorun yaşamamak için mutlaka test edin. Mapın her karesinde yürüyün.
Core verdigini brnde ilk defa duydum takılma sorununu da zaten güncel linkler verildi onda sorun 0 ..Bir ara test etmiştim fakat core vermemişti. Birkaç noktada takılıp kalıyor, böyle kullanacaklar için bugtan kurtar çözüm olabilir veya world editör ile takılan yeri temizleyebilir. Birkaç kere daha deneyip bakacağım core verecek mi ? bilgilendirdiğin için teşekkürler.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)