Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Npc Ücretsiz Plechito Model Desteği 2021-02-17

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkancoban396

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
28
Online süresi
15d 5h
Reaksiyon Skoru
138
Altın Konu
11
TM Yaşı
6 Yıl 7 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
98
MmoLira
1,793
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar @cebable kadar olmasa da yeterli derecede plechito arşivim var. Mob , kostüm (elimde olup warezde olmayan lycanlıları paylaştım ancak lycansız hala var ) , npc , binek , map yada obje vs isteği olan varsa yorum olarak yazarsa sevinirim. Elimde varsa zevkle paylaşırım.
Tüm herşeyi tek tek paylaşmak biraz yorucu oluyor. (Virustotal , upload , kanıt vs).

(Örneğin : Söktüğünüz bir map yada zindanda bir obje eksiktir yada söktüğünüz zindanın moblarını bulamıyorsunuzdur yorumdan yazarsanız yardımcı olabilirim özelden yazılınca karışabiliyor.)

Önemli Not : Yorumlarda paylaştığım şeyleri konu olarak paylaşmaya kesinlikle izin vermiyorum.

Kanıt : Bir arkadaşımız valentine2020 moblarını istemişti. Onu paylaştım ve kanıt olarak ekledim. Dediğim gibi elimde olan birşey ise paylaşmaya asla üşenmem.

kanıt.PNG

Not: İstesem elimdeki arşivi teker teker gr2 konusu olarak açıp çok fazla konu açabilirim ancak amacım gösteriş değil yardım etmek ve türkiyedeki metin2 serverlerinin model konusunda çoğu global server ile yarışmasını hatta yapabilirsek geçmesini sağlamak istiyorum.

Not 2 : Bazı arkadaşlar benden ücretsiz aldıklarını para karşılığı pvp serverlere sattığı için böyle bir karar aldım.

Not 3 :Cebable konusunda dalga geçtiğimi düşünenler olmuş tamamen yanlış anlaşılmadır arkadaşlar ciddi anlamda @cebable nin arşivi yanında az bir arşive sahibim.

Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 52511_244fe32a08ece0061c6e1328dead6732.jpg
    52511_244fe32a08ece0061c6e1328dead6732.jpg
    138.1 KB · Görüntüleme: 0
  • 1613507252226.png
    1613507252226.png
    15.2 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

milletin ne dediği umrunda olmasin ikimizinde amacı belli türkmmo üyelerine yardımda bulunmak. Yararlı konu Eline sağlık
Teşekkürler ; hala kendime soruyorum neden rubinum2 , origins2 global vs ? Neden bir türk serveri dünyada herkes tarafından konuşulmuyor
? Umarım paylaştığımız modeller zamanla bizi o yöne doğru götürür. Tek dileğim ve arzum bu. Ayrıca bende eksik olanları müsait olduğunda arkadaşlara elinde varsa iletebilir misin ?
Arkadaşlar @cebable kadar olmasa da yeterli derecede plechito arşivim var. Mob , kostüm , map yada obje vs isteği olan varsa yorum olarak yazarsa sevinirim. Elimde varsa zevkle paylaşırım.
Tüm herşeyi tek tek paylaşmak biraz yorucu oluyor. (Virustotal , upload , kanıt vs). Moblar konusunda bi sorunum olmayacaktır ancak pyramidin server attrsi yok arkadaşlar onu sormayın.

(Örneğin : Söktüğünüz bir map yada zindanda bir obje eksiktir yada söktüğünüz zindanın moblarını bulamıyorsunuzdur yorumdan yazarsanız yardımcı olabilirim özelden yazılınca karışabiliyor.)

Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

Teşekkürler.

Samurai of sakura costumes​

Güzel düşünülmüş bir konu paylaşım için teşekkürler yalnız istenilen dosyalar için görselde eklersen seviniriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri