Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Plechito - Gold Dungeon [ Quest Dahil ] 1

indirmek için izniniz yok

redbull44

www.RiwaLs2.com
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
423
Çözüm
4
Online süresi
7d 23h
Reaksiyon Skoru
469
Altın Konu
3
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
193
MmoLira
463
DevLira
76
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@cebable <3

full.jpg

KONU GÜNCELLENMİŞTİR.

Türkçe Quest İçin Teşekkürler @yakupcan12

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kullanıcak arkadaşlar için şunu ekleyebilirim ki, mapta bazı yerlerde core verdiriyor. Tam kordinat çözemedim fakat mapın arka ucralarına gittiğinde her hangi bi karakter ile yürüdüğünde bi noktada core atıyor. Plechito nun bazı maplarında SRC eklentileri var. Belki bunda da vardır fakat piyasaya düşmemiş olabilir. Bunu sorun yaşamamak için mutlaka test edin. Mapın her karesinde yürüyün.
Normalde aktif olarak kullandığım, gerçekten sorunu olmayan filesim var. Plec'in bütün maplarını neredeyse bir şekilde değerlendiriyorum oyun içinde, her hangi bi sorun yaşamadım. Oyun tarafında da sorun yok. Eklerken belki bir hata yapmış olabileceğimi düşünüyorum fakat Questleri de kullanmıyorum. Sadece MAP ı farklı şekilde kullanıyorum, core vermesi normalde imkansız. Normalde core yediğim bir sistemde yok. Bu mapta oldu nedense bastıra bastıra gittim denedim bir tek o map'de yaşadım bunu. Ama tabi insanlık hali belki bendende kaynaklı olmuş olabilir fakat map harici hiç bir şeyi almadığım için map'de core verdirmez diye düşünüyorum o şekilde coreyide açtığımda hataya ilişkin bir şey de yoktu. Güncel halini indirmedim sanırım bir güncelleme gelmiş, şimdi onada bakacağım bir kaç güne onuda denerim sorun olup olmadığını yazarım. Ama dediğim gibi benimlede alakalı olabilir en kötü ihtimal, insanıl hali :)
Yapıyorsun bu işi :) Eline sağlık

Emeğine sağlık

Dosyalar alanının özel bölümünü ekleyebilir misiniz?

1598465960651.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri