B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Minatour Dungeon + Quest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkancoban396

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
28
Online süresi
15d 5h
Reaksiyon Skoru
138
Altın Konu
11
TM Yaşı
6 Yıl 7 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
98
MmoLira
1,793
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar @cebable arkadaşımızdan alıntı bir dungeondur. Forumda gezerken questi ve mapı ayrı halde buldum birleştirdim. Eğer yaptığım yanlışsa konuyu kapatabilirsiniz.

Zindanın dosyaları bir konu içeriği olarak paylaşılmamıştı yorumlarda paylaşılmıştı konuya eklenmediği için tam halde paylaşıyorum.

@cebable Teşekkürler.

Hayırlı Kullanımlar.

İyi Forumlar.

LİNK :
VİRUSTOTAL :
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler
Kusuruma bakma eski bi konunun yorum kısmındaydı map o yüzden gün yüzüne çıkması için konu açtım yukarda da belirttiğim gibi map aslında sana aittir.

Teşekkürler.

İyi Forumlar :)

Kusuruma bakma eski bi konunun yorum kısmındaydı map o yüzden gün yüzüne çıkması için konu açtım yukarda da belirttiğim gibi map aslında sana aittir.

Teşekkürler.

İyi Forumlar :)
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Ymir work için bazı klasörler eksik sanırım. Ftp bağlantı içinde sadece quest var. zindan fonksiyonları var mıydı ?

Öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Ymir work için bazı klasörler eksik sanırım. Ftp bağlantı içinde sadece quest var. zindan fonksiyonları var mıydı ?
Üzgünüm elimde olan bu eksikleri eğer elinde olan varsa tamamlayabilir yada bana atarsa konuya dahil edebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri