Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
///
Son düzenleme:
Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
knka dediğini yaptım yine aynı yerden başlıyorkarakteri öldür komutu girip şehirden başlata basınca aynı maptan başlatıyorsa genelde başlangı noktası şehir oluyor dene istersen.

reis dedğin yontemle warp kodunu buldum saol ama suan o warp kodunu npc ye ısınlanma yuzugune ekleyınce oraya ısınlanmıyor onu nasıl yapacam acabaşöyle yapıyorsunuz hocam misalen benim bir haritam var ve kodu 750000 750000 ve ben bunu yazdığımda dağdan başladım
sonra oyunda karakterin yürüyebileceği bir noktaya /go koduyla gidiyorum sonra başlangıç noktası neresi olsun istiyorsam oraya gidip sağ üstten koordinatına bakıyorum 23 , 34 gibi bir koordinat çıktı bunu o kodun üstüne ekliyorum 752300 753400 ve ışınlanma questine bu koordinatı yazıyorum artık başlaması gereken noktaya ışınlıyor + olarak map klasöründe town.txt var bu şehirden başla noktası diye düşünüyorum ama emin değilim oraya da koordinatını yaz şehirden nereden başlayacak sonra reboot at bitti gitti