berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Harita Warp Kodu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan carpiciyim79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şöyle yapıyorsunuz hocam misalen benim bir haritam var ve kodu 750000 750000 ve ben bunu yazdığımda dağdan başladım

sonra oyunda karakterin yürüyebileceği bir noktaya /go koduyla gidiyorum sonra başlangıç noktası neresi olsun istiyorsam oraya gidip sağ üstten koordinatına bakıyorum 23 , 34 gibi bir koordinat çıktı bunu o kodun üstüne ekliyorum 752300 753400 ve ışınlanma questine bu koordinatı yazıyorum artık başlaması gereken noktaya ışınlıyor + olarak map klasöründe town.txt var bu şehirden başla noktası diye düşünüyorum ama emin değilim oraya da koordinatını yaz şehirden nereden başlayacak sonra reboot at bitti gitti

şöyle yapıyorsunuz hocam misalen benim bir haritam var ve kodu 750000 750000 ve ben bunu yazdığımda dağdan başladım

sonra oyunda karakterin yürüyebileceği bir noktaya /go koduyla gidiyorum sonra başlangıç noktası neresi olsun istiyorsam oraya gidip sağ üstten koordinatına bakıyorum 23 , 34 gibi bir koordinat çıktı bunu o kodun üstüne ekliyorum 752300 753400 ve ışınlanma questine bu koordinatı yazıyorum artık başlaması gereken noktaya ışınlıyor + olarak map klasöründe town.txt var bu şehirden başla noktası diye düşünüyorum ama emin değilim oraya da koordinatını yaz şehirden nereden başlayacak sonra reboot at bitti gitti
reis dedğin yontemle warp kodunu buldum saol ama suan o warp kodunu npc ye ısınlanma yuzugune ekleyınce oraya ısınlanmıyor onu nasıl yapacam acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri