- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GHOSTRUNNER 2 İNCELEMESİ: GENİŞLETİLMİŞ, YÜKSELTİLMİŞ, HALA ACIMASIZ (PS5)
Ghostrunner 2'de ilk giriş, yeni oyun ve savaş mekanikleri ve genişletilmiş genel deneyim ile ilgili çeşitli iyileştirmeler var. Oyuna daha uzun bir süre kazandırmak için daha fazla aktivite ve keşif mekaniği de eklendi. Oyunun sunduğu her şeye derinlemesine bakalım ve yenilikleri görelim! You...
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 19h
- Reaksiyon Skoru
- 9,278
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,397
- DevLira
- 74
Bu mesajıma kadar olan başvurular incelenmiştir.
- Konular
- 3,135
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 5,377
- Altın Konu
- 67
- Başarım Puanı
- 409
- MmoLira
- 1,447
- DevLira
- 0
WordPress Sürüm Güncellemesi
WordPress Bir içerik yönetim sistemidir (WCM), yani web içeriği oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını en uygun şekilde düzenleyen bir araçtır. WordPress, günlük yazıların düzenli tipografisini geliştirmek için bir iyileştirme aracı olarak yolculuğuna başladı. Ancak bir blog aracı...
WordPress Medya Kitaplığı
Bu yazımızda WordPress Medya Kütüphanesi hakkında çalışacağız. Medya Kitaplığı'nda ilerlemeden önce, WordPress'in ne olduğunu bilmeliyiz! WordPress, ücretsiz ve açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemi (CMS) çerçevesidir. Son zamanların en yaygın kullanılan CMS çerçevesidir. WordPress medyası...
WordPress Medya Ekle
WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen PHP ve MySql tabanlı açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. Matt Mullenweg, WordPress'i geliştirdi ve PHP dilinde yazıldı. WordPress, kullanıcıların web sitesini arka uç içerik yönetim sisteminden özelleştirmesine ve...
WordPress Etiket Ekle
WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen PHP ve MySql tabanlı açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. Matt Mullenweg, WordPress'i geliştirdi ve PHP dilinde yazıldı. WordPress, kullanıcıların web sitesini arka uç içerik yönetim sisteminden özelleştirmesine ve...
WordPress'in Windows'a Kurulumu
Bir web sitesi kurmak ister misiniz? HTML, CSS, JS, AJAX, jQuery hakkında bilginiz var mı? Endişelenmeyin, artık temel HTML ve CSS bilgisine sahip WordPress kullanarak web siteleri oluşturabilirsiniz. WordPress'in ne olduğunu ve bir web sitesi oluşturmak için WordPress'in nasıl kullanılacağını...
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
Bu mesaja kadar olan başvurular değerlendirilmiştir.![]()
WordPress Sürüm Güncellemesi
WordPress Bir içerik yönetim sistemidir (WCM), yani web içeriği oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını en uygun şekilde düzenleyen bir araçtır. WordPress, günlük yazıların düzenli tipografisini geliştirmek için bir iyileştirme aracı olarak yolculuğuna başladı. Ancak bir blog aracı...forum.turkmmo.com
![]()
WordPress Medya Kitaplığı
Bu yazımızda WordPress Medya Kütüphanesi hakkında çalışacağız. Medya Kitaplığı'nda ilerlemeden önce, WordPress'in ne olduğunu bilmeliyiz! WordPress, ücretsiz ve açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemi (CMS) çerçevesidir. Son zamanların en yaygın kullanılan CMS çerçevesidir. WordPress medyası...forum.turkmmo.com
![]()
WordPress Medya Ekle
WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen PHP ve MySql tabanlı açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. Matt Mullenweg, WordPress'i geliştirdi ve PHP dilinde yazıldı. WordPress, kullanıcıların web sitesini arka uç içerik yönetim sisteminden özelleştirmesine ve...forum.turkmmo.com
![]()
WordPress Etiket Ekle
WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen PHP ve MySql tabanlı açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. Matt Mullenweg, WordPress'i geliştirdi ve PHP dilinde yazıldı. WordPress, kullanıcıların web sitesini arka uç içerik yönetim sisteminden özelleştirmesine ve...forum.turkmmo.com
![]()
WordPress'in Windows'a Kurulumu
Bir web sitesi kurmak ister misiniz? HTML, CSS, JS, AJAX, jQuery hakkında bilginiz var mı? Endişelenmeyin, artık temel HTML ve CSS bilgisine sahip WordPress kullanarak web siteleri oluşturabilirsiniz. WordPress'in ne olduğunu ve bir web sitesi oluşturmak için WordPress'in nasıl kullanılacağını...forum.turkmmo.com
- Konular
- 3,135
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 5,377
- Altın Konu
- 67
- Başarım Puanı
- 409
- MmoLira
- 1,447
- DevLira
- 0
WordPress Yedekleme ve Geri Yükleme
WordPress, ücretsiz ve açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemi (CMS) çerçevesidir, yani web içeriğini en uygun şekilde oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını düzenleyen bir araçtır. WordPress, günlük yazıların düzenli tipografisini geliştirmek için bir iyileştirme aracı olarak...
WordPress Şifre Sıfırlama
Bu yazıda, WordPress site şifrenizi unutursanız, WordPress sitenize tekrar giriş yapmanın iki yolunu tartışacağız. E-posta erişimi ile WordPress site şifresini sıfırlama. E-posta erişimi olmadan WordPress site parolasını sıfırlama. E-posta erişimi ile WordPress site şifresini sıfırlama...
WordPress ılımlı yorumlar
WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen PHP ve MySql tabanlı bir araç ve açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. WordPress, Matt Mullenweg tarafından PHP dilinde yazılmıştır. Kullanıcıların web sitesini arka uç içerik yönetim sisteminden özelleştirmesine ve...
WordPress Tema Yönetimi
WordPress Medya Ayarı
WordPress, ücretsiz ve açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemi (CMS) çerçevesidir, yani web içeriği oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını en uygun şekilde düzenleyen bir araçtır. WordPress, günlük yazıların düzenli tipografisini geliştirmek için bir iyileştirme aracı olarak...
WordPress Düzenleme Kategorisi
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)