- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Pokemon GO: Chinchou Spotlight Hour Rehberi
Chinchou Spotlight Hour zaman çizelgesi ve bonuslarının yanı sıra Shiny Chinchou ve Shiny Lanturn'un kullanılabilirliği hakkında ayrıntılı bir Pokemon GO kılavuzu. Pokemon GO Spotlight Hour etkinliğinde aynı anda belirli bir canavar yer alıyor ve Chinchou da onlardan biri. Niantic'teki...
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Havan Saldırısıyla Helikopter Nasıl Yok Edilir
Reactor'daki saldırı helikopterini indirin ve Call of Duty: Modern Warfare 3'te That's One Way To Do It Başarısını veya Ödülünü kazanın. Oyuncuların Call of Duty: Modern Warfare 3 harekâtı sırasında tamamlayabileceği en zor başarılardan biri, takviye helikopterini havadayken havan topu...
EN PAHALI VE DEĞERLİ 10 POKÉMON PARADOX RİFT KARTI | POKÉMON TCG PARADOX RİFT
En yeni Pokémon TCG seti Paradox Rift'teki en pahalı ve değerli 10 kartı bilmek ister misiniz? Setteki en iyi 10 kartı ve bunların şu anda ne kadar değerli olduklarını incelediğimiz bu kılavuza göz atın. Paradox Rift, Scarlet ve Violet döneminin dördüncü büyük TCG setidir ve pek çok nadir kart...
- Konular
- 878
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 4mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 1,877
- Altın Konu
- 244
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 314
- MmoLira
- 15,875
- DevLira
- 0
Buraya kadar olan konular kontrol edilmiştir..
- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,315
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,939
- DevLira
- 234
Ultimate Chicken Horse İnceleme
Oğlum "bir youtuber"ın oynadığını gördüğü bir oyunu fark ettiğinde ve onu satın almam için bana yalvardığında XBOX mağazasını dolaşıyordum. Nihai Tavuk Atı. 11 dolar. Neden olmasın? Böylece, satın alma işlemi yapıldı ve sonraki saat boyunca iki oyuncu çocuğum ve ben, rekabetçi çok oyunculu...
The Coma 2: Vicious Sisters İnceleme
Bu, soğuk sert zemine çarpan bir çift yüksek topuklu ayakkabının çıkardığı sesti. Bu durumda aynı zamanda tehlikenin de sesidir. Bu benim için artık bir Travma sonrası stres bozukluğu tetikleyicisi olan ve uzun bir süre kalbimin hızla çarpmasına neden olacak bir ses. Bu yeni bulunan korku The...
Uncharted Ocean İnceleme
Uncharted Ocean, Hirabbit tarafından geliştirilen ve Locojoy tarafından yayınlanan, 9 Aralık 2019'da Steam'de yayınlanan bir açık dünya yelken RPG'sidir. Uncharted Waters Online ile karıştırılmaması gereken Uncharted Ocean, ilk olarak Ağustos 2018'de bir mobil oyun olarak piyasaya sürüldü. Oyunu...
Two Point Hospital İnceleme
Oyun sürem boyunca Two Point Hospital'a her başvurduğumda, onun ilham kaynağının adını söylemeye veya yazmaya çok yaklaştım. Two Point Hospital, orijinal formülüne sadık kalarak ve oyunun birçok yönünü güncelleyerek klasik hastane simülatörü Theme Hospital'ın pek çok anısını geri getiriyor. Two...
Portal Dogs İnceleme
Brain Connected stüdyolarının bu yandan kaydırmalı kurtarma oyununda köpekler önde ve merkezde yer alıyor. Oyun, daha fazlası için geri gelmenizi sağlayacak tekrar oynanabilirliği yansıtan harika bir skor ve konsept ile güzel ve renkli bir pop art stiline sahiptir. Bir köpek olarak...
Ironsight İnceleme
Ironsight, Güney Koreli stüdyo Wiple Games tarafından geliştirilen ve Aeria Games tarafından yayınlanan, oynaması ücretsiz, çok oyunculu bir bilim kurgu fps'sidir. Ironsight, 2017'de Güney Kore'de kapalı beta testindeydi, Şubat 2018'den bu yana da açık beta testindeydi ve sonunda 19 Aralık...
Mathland İnceleme
Oynadığımız oyunların çoğunluğu eğlence veya rekabet (ya da her ikisi) amaçlı olsa da, aynı zamanda harika bir eğitim aracıdırlar. Belirli bir yaştaki oyuncular Carmen Sandiego Dünyanın Nerede? gibi oyunları oynadığını hatırlayabilir. veya Oregon Trail ve hatta okuldaki Sim City oyunları ve bu...
Rune Factory 4 Special İnceleme
Bu sizi şok edebilir ya da rahatsız edebilir ama Rune Factory 4 Special'ı incelemeden önce hiç Rune Factory oyunu oynamamıştım ya da serinin adını duymamıştım. İlk bakışta bunun başka bir Stardew Valley, Harvest Moon tipi olacağını düşünmüştüm. Ancak bir kitabı kapağına göre yargılamamak...
The Division 2: Warlords of New York İnceleme
Tom Clancy's The Division 2'nin New York'tan Washington DC'ye geçişi bence iyi bir şeydi, ancak hala ilk oyunun ortamına bağlanan pek çok insan var. The Division 2 için Warlords of New York genişletmesi, haydut bir Division ajanının, oyuncuların vebalı bir New York City'yi güvence altına almaya...
Iron Danger İnceleme
Iron Danger, Action Squad Studios tarafından geliştirilen ve Daedalic Entertainment tarafından yayınlanan bir steampunk taktiksel RPG'dir. Oyun 25 Mart 2020'de Steam, Mac ve Linux'ta yayınlanacak ve bildiğimiz RPG'lerin geleceğini şekillendirmeye yardımcı olacak. Iron Danger, düşmanları yenmek...
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 20h
- Reaksiyon Skoru
- 9,281
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,406
- DevLira
- 74
Bu mesajıma kadar olan başvurular değerlendirilmiştir.
- Konular
- 3,135
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 5,377
- Altın Konu
- 67
- Başarım Puanı
- 409
- MmoLira
- 1,447
- DevLira
- 0
WordPress Tartışma Ayarı
WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen You must be registered for see element. ve You must be registered for see element. dayanan açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. Matt Mullenweg, WordPress'i geliştirdi ve PHP dilinde yazdı. WordPress, kullanıcıların web...
WordPress Yazma Ayarı
WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen PHP ve MySql tabanlı açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. Matt Mullenweg, WordPress'i geliştirdi ve PHP dilinde yazıldı. WordPress, kullanıcıların web sitesini arka uç içerik yönetim sisteminden özelleştirmesine ve...
WordPress Sayfaları Sil
WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen PHP ve MySql tabanlı açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. Matt Mullenweg, WordPress'i geliştirdi ve PHP dilinde yazıldı. WordPress, kullanıcıların web sitesini arka uç içerik yönetim sisteminden özelleştirmesine ve...
WordPress Sayfaları Düzenle
WordPress Sayfaları Yayınla
WordPress Bağlantı Ekle
You must be registered for see element. WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen PHP ve MySql tabanlı açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. Matt Mullenweg, WordPress'i geliştirdi ve PHP dilinde yazıldı. WordPress, kullanıcıların web sitesini arka uç içerik...
WordPress Sayfa Ekle
WordPress, açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemi çerçevesidir. Web içeriği oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını en uygun şekilde organize eden bir araçtır. WordPress, günlük yazıların düzenli tipografisini geliştirmek için bir iyileştirme aracı olarak yolculuğuna başladı. Ancak...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)