- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu mesaja kadar olan başvurular değerlendirilmiştir.![]()
WordPress Yedekleme ve Geri Yükleme
WordPress, ücretsiz ve açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemi (CMS) çerçevesidir, yani web içeriğini en uygun şekilde oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını düzenleyen bir araçtır. WordPress, günlük yazıların düzenli tipografisini geliştirmek için bir iyileştirme aracı olarak...forum.turkmmo.com
![]()
WordPress Şifre Sıfırlama
Bu yazıda, WordPress site şifrenizi unutursanız, WordPress sitenize tekrar giriş yapmanın iki yolunu tartışacağız. E-posta erişimi ile WordPress site şifresini sıfırlama. E-posta erişimi olmadan WordPress site parolasını sıfırlama. E-posta erişimi ile WordPress site şifresini sıfırlama...forum.turkmmo.com
![]()
WordPress ılımlı yorumlar
WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen PHP ve MySql tabanlı bir araç ve açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. WordPress, Matt Mullenweg tarafından PHP dilinde yazılmıştır. Kullanıcıların web sitesini arka uç içerik yönetim sisteminden özelleştirmesine ve...forum.turkmmo.com
![]()
WordPress Tema Yönetimi
WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen PHP ve MySql tabanlı açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. Matt Mullenweg, WordPress'i geliştirdi ve PHP dilinde yazıldı. WordPress, kullanıcıların web sitesini arka uç içerik yönetim sisteminden özelleştirmesine ve...forum.turkmmo.com
![]()
WordPress Medya Ayarı
WordPress, ücretsiz ve açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemi (CMS) çerçevesidir, yani web içeriği oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını en uygun şekilde düzenleyen bir araçtır. WordPress, günlük yazıların düzenli tipografisini geliştirmek için bir iyileştirme aracı olarak...forum.turkmmo.com
![]()
WordPress Düzenleme Kategorisi
WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen PHP ve MySql tabanlı açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. Matt Mullenweg, WordPress'i geliştirdi ve PHP dilinde yazıldı. WordPress, kullanıcıların web sitesini arka uç içerik yönetim sisteminden özelleştirmesine ve...forum.turkmmo.com
- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
Cities: Skylines 2 | Havaalanı Nasıl Kurulur?
Havaalanları bir şehre alternatif bir rota sağlar, ancak Cities: Skylines 2'de düzgün çalışması için bazı ayarlamaların yapılması gerekiyor. You must be registered for see element. You must be registered for see element. Cities: Skylines 2, nesneleri hareket ettirmekle ilgili bir oyundur...
Cities Skylines 2: Yeni Başlayanlar İçin En Kolay Haritalar, Dereceli -1-
You must be registered for see element. Cities Skylines 2'ye yeni gelen oyuncular ilk önce bu başlangıç haritalarını denemek isteyebilir. Cities: Skylines 2'nin piyasaya sürülmesinin ardından hem deneyimli hem de yeni başlayan birçok oyuncu, şehir kurma türüne yeni bir bakış açısıyla seriye...
Cities Skylines 2: Yeni Başlayanlar İçin En Kolay Haritalar, Dereceli -2-
You must be registered for see element. 4-San Francisco Nostaljik Şehir Binası İçin İkonik Şehir Düzeni You must be registered for see element. Tüm bağlantılar mevcut %42 inşa edilebilir alan Hammaddeler: 8,1 km² Tarım Arazileri, 61,8 kt Orman, 15,8 kt Maden, 9.783 t Petrol Şehirlerini gerçek...
Cities Skylines 2 - Yollar Nasıl Yükseltilir
Yol boyutu trafik yönetiminin önemli bir unsurudur ve neyse ki Cities: Skylines 2'de yapılması en kolay şeylerden biridir. You must be registered for see element. You must be registered for see element. Diğer SimCity tarzı şehir inşaatçıları gibi , Cities: Skylines 2 de çoğunlukla bir...
Cities: Skylines 2'de Nasıl Hızlı Para Kazanılır?
Birçok oyuncu Cities: Skylines 2'de şehrin kârının nasıl artırılacağını merak ediyor, bu nedenle bu makale en etkili para kazanma yöntemlerini sizlere anlatıyorum. You must be registered for see element. You must be registered for see element. Cities: Skylines 2'de oyuncular hayallerindeki...
Cities: Skylines 2'de Yol Yönleri Nasıl Değiştirilir
Yolları değiştirmek ve yükseltmek yeterince kolaydır ancak Cities: Skylines 2'de yol yönlerini ayarlamak zorlu bir süreç olabilir. You must be registered for see element. Tek yönlü yollar Cities: Skylines 2'de değerli bir araçtır . Araçları yalnızca tek yönde hareket etmeye zorlayarak, bir...
Cities: Skylines 2 – Standart, Premium ve Ultimate Sürüm Arasında ki Fark
Cities: Skylines 2'nin hangi sürümü buna değer? Burada Standart, Ultimate ve Premium Sürümlerin ayrıntılı bir karşılaştırması bulunmaktadır. You must be registered for see element. Cities : Skylines 2'nin PC'lere gelmesi, şehir kurma türünün yeniden canlanmasını beraberinde getiriyor. Ancak...
Call of Duty: Modern Warfare 3 2023 İncelemesi (Serinin En Kötü Hikayesi)
Call of Duty: Modern Warfare 3, serinin en kötü senaryosuna sahip, ancak çok oyunculu modu muhteşem ve açık dünya Zombies beklenenden daha iyi. You must be registered for see element. You must be registered for see element. Activision , 2005'ten bu yana her yıl kesintisiz olarak yeni bir...
- Konular
- 3,135
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 5,377
- Altın Konu
- 67
- Başarım Puanı
- 409
- MmoLira
- 1,447
- DevLira
- 0
WordPress Web Sitesinde All In One SEO Eklentisi Nasıl Kurulur?
WordPress, PHP ve MySQL tabanlı açık kaynaklı bir içerik yönetim sistemidir ve dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılır. Matt Mullenweg tarafından geliştirilmiş ve PHP ile yazılmıştır. WordPress, web sitesini arka ucundan özelleştirmeye ve yönetmeye izin veren en popüler içerik yönetim...
WordPress'te Menüler nasıl kurulur?
WordPress web sitesi için menüler, kullanıcının deneyimi ve tüm web sitesinde gezinmesi için en önemli bölümlerden biridir. WordPress, kullanıcıların menü bölümlerini kolayca düzenleyebilmeleri ve web sitesini daha kullanıcı dostu ve güzel hale getirebilmeleri için gösterge tablosunda menü...
WordPress Yayınları
WordPress, ücretsiz ve açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemi (CMS) çerçevesidir, yani web içeriği oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını en uygun şekilde düzenleyen bir araçtır. WordPress, günlük yazıların düzenli tipografisini geliştirmek için bir iyileştirme aracı olarak...
WordPress Web Sitenize Nasıl Kurulur?
WordPress, web sitelerini barındırmanıza ve oluşturmanıza olanak tanıyan bir içerik yönetim sistemidir. WordPress, eklenti mimarisi ve bir şablon sistemi içerir, böylece herhangi bir web sitesini işletmenize, blogunuza, portföyünüze veya çevrimiçi mağazanıza uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz...
WordPress veritabanı nasıl yedeklenir?
WordPress, tabloları, veritabanlarını ve diğer değişkenleri kullanarak web sitesi bilgilerimizi koruduğumuz ve düzenlediğimiz eksiksiz bir depodur. Bu nedenle, web sitesi yönetimi sürecinde, düzenli aralıklarla veya herhangi bir yükseltmeden önce dosyalarınızın ve veritabanınızın yedeğini...
WordPress'te Önbellek nasıl temizlenir?
WordPress'te yeniyseniz, muhtemelen önbelleğinizi nasıl temizleyeceğinizi bilmeniz gerekecektir. Bu terime aşina değilseniz, önbelleğinizi temizlemek, web sitenizin geçici deposundan malzeme ve verileri kaldırmanın bir yöntemidir. Herhangi bir değişiklik yaptıysanız, en güncel materyali veya...
WordPress ılımlı yorumlar
WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen PHP ve MySql tabanlı bir araç ve açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. WordPress, Matt Mullenweg tarafından PHP dilinde yazılmıştır. Kullanıcıların web sitesini arka uç içerik yönetim sisteminden özelleştirmesine ve...
- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,315
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,939
- DevLira
- 234
PHP Çalışmıyor mu? Sorunu Düzeltmenin 8 Yolu (Apache, XAMPP, HTML için)
“PHP'm neden çalışmıyor!?” Kendinizi bu soruyu sormanız gereken bir durumda bulduysanız, PHP ile ilgili sorunların ne kadar sinir bozucu olabileceğini bilirsiniz. Her şey yerli yerinde görünüyor, yapmanız gereken her şeyi yaptınız ama yine de hiçbir şey yok. Bu sorunun üstesinden gelmenize...
PHP Hile Sayfası
You must be registered for see element. Bu ayrıntılı PHP hile sayfasına hoş geldiniz. Aşağıda hem yeni başlayanlar hem de ileri düzey kullanıcılar için referans olması amacıyla PHP'nin en önemli kavramlarını ve işlevlerini listeleyeceğiz. Yeni başlayan biriyseniz, PHP sunucu taraflı bir...
PHP vs JavaScript: İki Dil Arasındaki Temel Farklılıklar
PHP ile JavaScript'i karşılaştırmak kolay değil. İki programlama dilini karşılaştırmanın birçok yolu vardır. PHP ve JavaScript Arasındaki Fark Nedir? Daha derine inmeden önce iki programlama diline kısa bir giriş yapalım, ortak noktalarından ve onları birbirlerinden farklı kılan şeylerden...
PHP Geliştiricisi Nasıl Olunur?
You must be registered for see element. PHP geliştiricisi olmayı seçmek, vereceğiniz en önemli kararlardan biridir. Oldukça zorlu gereksinimleri olan ama aynı zamanda harika ödülleri olan bir kariyer yolu. PHP programlama dilinin yaygın popülaritesi ve geniş uygulama yelpazesi sayesinde, PHP...
Yeni Chrome HTTP_REFERER başlık politikası
You must be registered for see element. Chrome tarayıcısı, tarayıcılarına 85+ sürümlerinde geçerli olan yeni bir yönlendirme politikası uyguladı. Chrome artık web sayfalarınıza yönlendiren güvenlik başlığının eklenip eklenmediğini kontrol ediyor. Hiçbiri mevcut değilse, Chrome otomatik olarak...
Chrome'da SameSite Çerez Güncellemesi
You must be registered for see element. Yakın zamanda, bir web sitesine bir komut dosyası yüklendiğinde, ancak ön ucu başka bir web sitesinde kullanıldığında, komut dosyalarının en son Chrome tarayıcısında düzgün çalışmadığına ilişkin şikayetler aldık; CROSS etki alanı kullanımı denir. İşte...
Başlıca Programlama Dillerinin Geleceği & Beklenen Eğilimler
Son yıllarda pek çok yeni programlama dili geliştirildi. Ancak hiçbiri kendi türünün gazileri seviyesine ulaşamaz. Başlıca programlama dillerinin geleceğinden ve önümüzdeki yıllarda onlardan neler bekleyebileceğimizden bahsedelim. C/C++ C++ belki de insanlığın kullandığı en eski programlama...
En iyi toplantı odası rezervasyon yazılımı nasıl oluşturulur?
You must be registered for see element. Satışlarınızı bir sonraki seviyeye taşımayı, sektördeki marka kapsamınızı artırmayı ve iyi bir kullanıcı tabanı elde etmeyi planlıyorsanız, en iyi toplantı odası rezervasyon sistemine sahip olmak, hem müşteri hem de satış elde etmek için altın arayıcısı...
Güvenlik ve Performans E-Ticaret Web Sitenizin Kârlılığını Nasıl Etkiler?
Çevrimiçi bir mağaza işletiyorsanız trafik almanın yalnızca ilk adım olduğunu bilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için, ziyaretçilerinizi ödeme yapan müşterilere dönüştürebilecek dönüşüm oranı optimizasyonuna veya CRO stratejilerine de yatırım yapmanız gerekir. Konuyla ilgili bir avuç...
Destek Hizmeti güncellemeleri
You must be registered for see element. Eğer bunu okuyorsanız büyük ihtimalle müşterimizsiniz ve destek sistemimizde yaptığımız son değişiklikleri fark etmişsinizdir. Daha iyi ve daha etkili destek hizmeti sunma çabalarımızda, lisans sözleşmemize tam olarak uygun olan bazı iyileştirmeler ve...
Blacksad: Under The Skin İnceleme
You must be registered for see element. Gelen kutumda açılan e-postayı ilk gördüğümde Blacksad ismi benim için hiçbir şey ifade etmiyordu. Ofisimdeki vantilatörün bilgisayar ekranının parıltısı üzerinde dönen bir gölgesi vardı ve viskimdeki buz yaz sıcağında şıngırdadı, bir siren şarkısı bana...
Bubble Bobble 4 Friends İnceleme
You must be registered for see element. En sevdiğim atari oyunlarından biri ALWAYS Bubble Bobble'dı. Sevimli küçük animasyonlu karakterler, ışık hızında oynanış, birçok oyuncu tuhaflığıyla birleşerek tüm zamanların en sağlam serilerinden birini ortaya çıkarıyor. Oyunların arasında bir süre...
WD Black SN750 SSD İnceleme
You must be registered for see element. KATI Hal Sürücüsü (SSD), geleneksel bir sabit sürücüden çok daha yüksek okuma ve yazma hızları sunarak, kendine saygısı olan her türlü PC oyun donanımının önemli bir parçası haline geldi. Temelde bir USB bellek gibi çalışan SSD'nin (yarıiletken sürücü)...
Sigma Theory: Global Cold War İnceleme
You must be registered for see element. Sigma Theory: Global Cold War, Mi-Clos Studio, Goblinz Studio ve FibreTiger tarafından ortaklaşa geliştirilen ve Goblinz Studio ve Fractale tarafından yayınlanan tek oyunculu sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Geçen yıl Nisan ayında erken erişimde...
Journey To The Savage Planet İnceleme
You must be registered for see element. "Unutmayın: Ekipmanınız en düşük teklifi veren tarafından yapıldı" şeklinde eski bir askeri deyiş vardır. Gelecekte, bu felsefe gezegenlerarası keşiflere pekala uygulanabilir ve renkli ve ilginç Vahşi Gezegene Yolculuk'un arka planını oluşturabilir...
PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls İnceleme
You must be registered for see element. Bu yılın mayıs ayında kızım ve ben Xbox'ta Paw Patrol Mighty Pups: Save Adventure Bay'e takılıp kaldık. Oynanması kolay olduğundan, izlediği TV şovundan tanınabildiğinden ve şiddet içermediğinden oyun oynamaya başlaması bu Paw Patrol Xbox oyunları...
Dexter Stardust: Adventures in Outer Space İnceleme
You must be registered for see element. Dexter Stardust: Adventures in Outer Space, 1960'ların çizgi filmleri tarzında ama biraz Futurama hissi veren bir macera oyunudur. Dexter Team Games tarafından geliştirilen ve Flynn's Arcade tarafından yayınlanan bu bölümlü oyun, bir tıkla ve tıkla...
Pants Quest İnceleme
You must be registered for see element. Pantolon Görevi. Pantolon arayışı. Bu görev özellikle pantolonlar içindi. Hepimiz bunu yaptık. Sabah uyanıyoruz ve o gün için ihtiyacımız olan kıyafetleri aramamız gerekiyor. Ama onları bulmaya çalıştıkça daha çok yanlış gidiyor. Bu, Melbourne bağımsız...
Røde X İnceleme
You must be registered for see element. Bir yayıncı, podcast yayıncısı veya ses içeriği yaratıcısı mısınız? O halde bu sizin için! Ben de bir içerik yaratıcısı olarak, teknolojinin yaratıcı yolculuklarımızda oynadığı önemli rolün farkındayım; dolayısıyla Røde X (Røde'nin bir alt bölümü) en son...
Citadel: Forged with Fire İnceleme
You must be registered for see element. Citadel: Forged With Fire, Blue Isle Studios ve Virtual Basement tarafından geliştirilen çevrimiçi bir sanal alan RPG'sidir. Oyun, 1 Kasım 2019'da Steam, Xbox One ve PlayStation 4'te yayınlanan 1.0 sürümüyle 2017'den beri erken erişimdedir. Sihir, büyü...
Spaceland İnceleme
You must be registered for see element. Spaceland, Tortuga Ekibi tarafından 1 Ekim 2019'da Steam ve Nintendo Switch Online'da geliştirilip yayınlanan bir bilim kurgu sıra tabanlı RPG'dir. Bu, Mart 2014'te Braveland ile başlayan bir dizi benzer oyunun sonuncusudur. Bir indirimden aldığım ve...
Black Future ’88 İnceleme
You must be registered for see element. Yakın zamanda piyasaya sürülen Black Future '88, kısa aralıklarla en iyi şekilde deneyimlenen, tekrarlayan ve eğlenceli bir oyunu birleştiren retro bir yan kaydırma çubuğudur. Oyunda bazı güzel piksel yemeli grafikler ve çift çubuklu çekimler var, bu da...
Harvest Moon: Light Of Hope İnceleme
You must be registered for see element. Yıllar geçtikçe simülatör türüne olan ilgim giderek azaldı. Gerçek bir amacı olmayan sıkıcı görevlerden kolayca sıkılırım. Son birkaç yılda bu türde ilgimi çeken tek bir oyun oldu. Sevimli bir retro estetiğe ve eğlenceli oyun mekaniğine sahip başka bir...
Woven İnceleme
You must be registered for see element. Woven, Alterego Games tarafından geliştirilen ve StickyLock Studios tarafından yayınlanan rahatlatıcı bir macera bulmaca oyunudur. Küçük ama kendini adamış geliştirme ekibi, 2016 yılında bir başlangıç kampanyası başlattı ve ne yazık ki başarılı olamadı...
Very Very Valet İnceleme
You must be registered for see element. Geliştirici Toyful Games tarafından hazırlanan Very Very Valet, oyuncuları vale park etme dünyasının yüksek riskli dünyasına paraşütle atan, ortak bir oyundur. En fazla dört oyuncu, arabaları park etmek ve zamanında almak için birlikte çalışır. Very Very...
Death’s Door İnceleme
You must be registered for see element. Devolver Digital'in E3 sunumu inanılmaz derecede eğlenceli olmasının yanı sıra birçok harika oyunu da sergiledi. Kargaların hasat yapmaya gittiği bir fantezi dünyasında gününüz yeterince normal başlıyor. Bir ruhun peşine düşüyorsun (bu da dev bir ruh!)...
Wood ‘n Stones İnceleme
You must be registered for see element. Wood 'n Stones, Studio Malaka tarafından geliştirilen ve yayınlanan, 28 Kasım 2019'da Steam ve itch.io'da yayınlanan yandan kaydırmalı, haydut benzeri bir hayatta kalma oyunudur. Taş devrinde geçen bir mağara adamısınız ve bir mağara adamısınız. Alpha...
New Super Lucky’s Tale İnceleme
You must be registered for see element. Yıllar boyunca oynadığım her 3D platform oyunu aynı temel konsepte sahipti. Tüm paraları, tüm eşyaları, mektupları, sayfaları vb. toplayın. Beni yanlış anlamayın, platform oyunları eğlencelidir ancak bir süre sonra konsept daha az ilgi çekici hale gelir...
Ancestors : The Humankind Odyssey İnceleme
You must be registered for see element. Bu oyun bana gerçekten tuhaf bir şekilde tanıtıldı. Partnerim yakın zamanda Twitch'e daldı, insanların oyun oynamasını izleme takıntısı vardı. Bir gece onun bu oyunu oynayan bir Twitcher'ı izlemesini ve başarısız olmasını izlemek için canlı yayına çıktım...
EarthNight İnceleme
You must be registered for see element. İlginç dokunuşlara ve renk patlamalarına sahip, Dark Souls zorluk seviyesinde eğlenceli bir platform oyunu mu arıyorsunuz? Sanırım sizin için mükemmel bir oyun buldum. EarthNight, Cleaversoft stüdyolarındandır ve Switch, PS4, Xbox One ve Apple Arcade'de...
Coffee Talk İnceleme
You must be registered for see element. Kahve çoğumuzun sevdiği ve muhtemelen bağımlısı olduğu bir içecektir. Ben de onsuz bir gün geçiremem. Sabah, öğlen ve hatta geceleri içiyoruz. Arkadaşlarımızla, ailemizle, sevgilimizle kahvemizi paylaşırken, günlük hayatımız, duyduğumuz en son dedikodular...
Some Distant Memory İnceleme
You must be registered for see element. Some Distant Memory, Galvanic Games tarafından geliştirilen ve Way Down Deep tarafından yayınlanan elle çizilmiş bir hikaye keşif oyunudur. Oyun, 15 Kasım 2019'da Steam ve Mac OS X'te yayınlandı. Teksas'taki kıyametten 300 yıl sonrasını konu alıyor...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)