BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Server Açmak İstiyorum Ama Detaylar.....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan L oo L
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 831

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Ben Server Açmak İstiyorum Ama Ben Yokken Bile Açık Kalabilmesi İçin SANAL Bir Makinemi Almam Gerekiyor yani ( VDS )

Birde site açmak için herhangi bir hosting firmasından com mu satın almalıyım

Konudan anladığım bilgi 0 yanlış anlaşılmasın benimde çoğu konuda yetersiz kaldığım oluyor.. Size Tavsiyem Forumda Hizmet Veren Herhangi Bir Firmadan Sunucu Kiralayıp Öncelik Olarak İşin Temelini Olmazsa Olmazlarini Öğrenmeniz Yani .com Domain için Extra Ücret Ödemeyin Veya Yüksek Bir Paket Seçiminde Bulunmayin Herhangi Bir Paket Alımı Yapıldığında Tüm Firmalar Ücretsiz Bir Sekilde Site Kurulu Halde Teslimat Yapacaktir.. En Düşük Paketi Seçip Ne Nasıl Yapılır 1 Ay Goz Atmanız Sizin Açınızdan En Hayırlısı Olur.

Son düzenleme:
Gerekli adımlarda ve sunucu akışını kontrol edene kadar yardımcı ve destek olmayı borç biliriz. Paketlerimizi satış konusundan ögrenip bizimle iletişime geçebilirsiniz. İyi Forumlar iyi çalışmalar :)

Buyukwebi tercih etmenizi öneririm, fileslerimiz gayet güzel ve çıkan sorunlarda destek veriyoruz tabii bizden yada sizden kaynaklı olsun farketmez. Fileste istemediğiniz kaldırmak istediğiniz yada eklemek istediğiniz sistemler olduğu zamanda makul fiyatlarla ekleme çıkarma yapabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri