Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı web site ile vds eşleştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kahramantks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 115

kahramantks

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
28
Çözüm
1
Online süresi
8d 6h
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
48
MmoLira
2,434
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

selamlar x firmasından vds y firmasındanhosting ile alan adı aldım 2 si ayrı ayrı firmalar cpanelden kurulumları yaptım ama web için ama site gelmedi herhangi bir eşleştirme durumu var mı acaba? nasıl yaparız acab

normalde aynı işlemleri yapıp siteyi kurardım ama aynı firmadan aldığım vds ve hosting ile oluyordu şimdi 2 si ayrı ayrı firmalar herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu eşleşitir vsvs

Nameserver ile alakası yok arkadaş bir firmadan vds almış başka firmadan hosting+ domain almış yani zaten domain nsler firma kendine bağlamıştır oyun kuracaksan siteye Metin2 web paneli yükle config dosyasında VDS ip adresini ve navicat kullanıcı adı şifreni girmen yeterli.
evet dün kurdum siteyi sadece yol sorunu varmış public_html/sitedosyaları idi nornalde direk public_html attım açıldı site birde aklımda bir husus var freebsd de bind-address 127.0.0.1 iken site makineye ulaşılmadı hatası veriyor ama 0.0.0.0 yapınca erişime açılıyor niye böyle acaba 127.0.0.1 iken açılmaz mı

evet dün kurdum siteyi sadece yol sorunu varmış public_html/sitedosyaları idi nornalde direk public_html attım açıldı site birde aklımda bir husus var freebsd de bind-address 127.0.0.1 iken site makineye ulaşılmadı hatası veriyor ama 0.0.0.0 yapınca erişime açılıyor niye böyle acaba 127.0.0.1 iken açılmaz mı
127.0.0.1 kendi içine açık 0.0.0.0 yapınca tüm iplere açılır nasıl navicatta user e localhost yapınca başka yerden girilmiyor ama % yapınca giriyorsa öyle sorunun çözüldü ise işaretliyorum

Bide sana tavsiye siteye kullanacağında navicatta yeni kullanıcı aç dışa açmak yerine hosting ip sini gir sadece senin hostingden oyunun mysql bağlantı olsun daha güvenli.

127.0.0.1 kendi içine açık 0.0.0.0 yapınca tüm iplere açılır nasıl navicatta user e localhost yapınca başka yerden girilmiyor ama % yapınca giriyorsa öyle sorunun çözüldü ise işaretliyorum

Bide sana tavsiye siteye kullanacağında navicatta yeni kullanıcı aç dışa açmak yerine hosting ip sini gir sadece senin hostingden oyunun mysql bağlantı olsun daha güvenli.
bir örnek gösterir misin yeni kullanıcı için

birde 127.0.0.1 yapmak ödeme yöntemlerini etkiler mi sorun çıkartır mı alışveriş konusunda

bir örnek gösterir misin yeni kullanıcı için

birde 127.0.0.1 yapmak ödeme yöntemlerini etkiler mi sorun çıkartır mı alışveriş konusunda
Navicatta kullanıcı ekliyorsun ya ip kısmına localhost,127.0.0.1 veya % yerine sitenin ip adresini gireceksin. Sadece senin sitenden o navicatta bağlantı olur olurda panel içinde sızıntı olur giremezler senin navicatta.

İstersen özelden anydesk at sana yapayım sende öğren

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri