shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Ws'lik server açmak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NANOTEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 198

NANOTEK

Level 3
TM Üye
Konular
19
Online süresi
1d 15h
Reaksiyon Skoru
43
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 5 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
100
MmoLira
268
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Metin2'yi en son 2013-2014 civarında oynamayı bırakmıştım. O zamandan beri PHP + MYSQL ile web yazılımı yapıyorum. HTML5, CSS3, JS, jQuery ve Bootstrap kullanarak sıfırdan responsive tasarımlar oluşturabiliyorum.

Metin2 ile başladım, ancak sonrasında sektör değiştirip yıllardır muhasebe ve web alanlarında yazılım geliştiriyorum. Şimdi ise tekrar başladığım yerden, hobi olarak bir şeyler yapmak istiyorum.

Ama itiraf edeyim, her şeyi unutmuşum! Forumda biraz gezindim, çok şey değişmiş ve ben geride kalmışım. Birkaç kez yine heves ettim, geldim bir şeyler yapmayı planladım ama iş yoğunluğumdan dolayı o işlere pek zaman ayıramadım.

Ama bu sefer gerçekten bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Yavaş ilerleyecek olsa da, eğlenceli bir şekilde vakit geçirmek istiyorum. Şu an WS'lik bir server açmayı planlıyorum.

Bana alt yapısı güncel ve sorunsuz bir files önerebilir misiniz? Ya da nelere dikkat etmeliyim? Bu konularda yardımlarınızı bekliyorum.

Oyunla ilgili her şeyi yazacağım bir panel üzerinden yönetmeyi düşünüyorum. Belki başkaları da bugüne kadar yapmıştır ama ben sıfırdan kendim yazacağım, çünkü bu benim için daha kullanışlı olacaktır.

Önerilerinizi ve görüşlerinizi duymak isterim.

İyi forumlar!

Altyapı dosyaları olarak verdiğim önerileri değerlendirebilirsin başarılar.

https://forum.turkmmo.com/konu/3770...3-1-26-08-2022-yayinda/page-343#post-21638058

hala açmak istiyorsan bana ulaş dostum beraber ortak açalım 13 ay sunucunun parasını ben öderim files de buluruz açarız beraber ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri