R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

[PY] - Kilitli İtem Engel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam farkındaysan kodu kendi filesine göre yazmış.
Bende de attr kontrolleri mevcut. Files benim filesim olduğu için nereye zamanında ne işlem yaptığımı anlayabiliyorum o zaman diyorum ki haa bu attryi şurada kullanmıştım.
Bi zahmet filesteki koyduklarını karıştıran lolipoplar da kendine göre düzenlesinler.

Kardeş anlatmak istediğim tamamen şuydu
Bir filese 100 tane sistem ekliyoruz
Her seferinde dönüp geçmişe bakacaksak işimiz var
Eklediğimiz sistemlerle 7 efsunu dolduruyoruz zaten
Bunu kullanmak için ekstra efsun slotu açmamız gerekecek
Bu ne kadar doğru ?
Src'den Openmyshopa giden bloga at sorguyu geç
Pencereyi kapatmaz kilitli itemide kaldırırsın
Bugün sorun çıkmasa yarın sorun çıkacak.
Ömürlük olur sorunda yaşamazsın.

Kardeşim geri kafalı mısın ? bak altını tekrar çiziyorum game den engel zaten koyuyoruz. Bu itemi sürüklemesin diye konuluyor. ha benim nasıl iş yaptığım hakkında fikrin yok ben bir sistem yazıyorsam ileriyi düşünürüm. İlerde varsa öyle bir fikrim yeni slot açarım 6. veya 7. efsuna yazmam. Ben 1-105 yapayım sonra 120 ye döndüreyim gibisinden çalışmıyorum benim her tarzım ayrı olur :) 6. ve 7. efsunu aktif etmek sistem demen de ayrı konu. Official ruha bağlama da nasıl çalışmasın zaten slot açıyorsun sorguyu clientde modullere ekliyorsun neyin kafası bu dandik bir item kilitle ne alakası var Q:WEQWE güldürüyorsun beni hala ben item kiliti 7. efsunu kullanmayacağım için yeni slot açmadım oraya yazdım. 7. ve 6. efsuna yazmakla official ruhla yeni slot açtığında yeni bir efsun açmış gibi düşün güzel kardeşim bunuda ben sana söyleyim öğrenmiş ol. Official ruha bağlayıp sorgu yapmak la attrslotla efsunu sorgulatmak aynı şey umarım kafana 2 3 şey girmiştir.

Python hata verir ve pazarı kuramazsın
Oyuna açtıgında fark etmedin
Oyunda 5k kişi var
Sonuç ?
Bu kafayla devam et.

Bu ne kadar doğru ?
bak denememişsin yazıyorsun oraya engel eklediğinde tamama bastığında openmyshop çalışır :) o pencere kapanır denemeden yazıyorsun bak hala o kafan almıyor zaten game de engel var diyorum bak tekrar (SOURCE DE ENGEL VAR) itemi sürüklediğinde direk hata versin diye pencere kapanmasın diye uğraşıyoruz.

Bu ne kadar doğru ?
Öncelikle dostum zaten aklı mantığı olan birisi kilittir engeldir zart zurt bu tür şeyler için fonksiyonlara engel koyar.
Benim filesimde yaklaşık 600-700 satır define mevcut. Ben geriye dönük hepsini hatırlıyorum.
Arkadaşımın bu konuda paylaştığı python üzerinden eşyanın koyulmasını engelleyerek oyuncuların tüm pencereyi doldurup en son tek eşya yüzünden tekrar pazarı kurmasına engel olur. Bu oyuncunun + sına olan bir şey.
Bunlardan ziyade ekstra olarak şöyle bir işlem yapılabilir. Oyunda sadece kilitlenebilen nesneler nedir atıyorum "WEAPON", "ARMOR" pythondaki bu sorguya itemtype kontrolü koyarak da senin 7 efsun belki çakışır demeni engeller. Oldu bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri