Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Lan kilitli olmayan itemde neden hata versin zaten kilitli itemde hata vermesi lazım Q:WEQEQW senin yaptığın iş kadar benim açtığım oyunum var :/Python hata verir ve pazarı kuramazsın
Oyuna açtıgında fark etmedin
Oyunda 5k kişi var
Sonuç ?
Bu kafayla devam et.
hata neden verir bi açıklasana çok merak ettim aydınlat beni
Lan kilitli olmayan itemde neden hata versin zaten kilitli itemde hata vermesi lazım Q:WEQEQW senin yaptığın iş kadar benim açtığım oyunum var :/
hata neden verir bi açıklasana çok merak ettim aydınlat beni
Ben kilitli olmayan itemde verirmi dedim ? Lan ne boş adamsın
Varez filesi al 2 3 düzenleme yap ve server aç senin işin bu hadi yoluna
Flag kullanmayıda unutma flag önemli
Son düzenleme:
noldu abim haksız çıkınca eskilere başvuranlardan mısınBen kilitli olmayan itemde verirmi dedim ? Lan ne boş adamsın
Varez filesi al 2 3 düzenleme yap ve server aç senin işin bu hadi yoluna
Flag kullanmayıda unutma flag önemli
2 3 sene önceden geliyon yazık ah ah bi bakım sistemi patlar o zaman hayırlı olsun şimdiden forumumuza. Ha hata neden çıkar hala aydınlatmanı bekliyorum .dnoldu abim haksız çıkınca eskilere başvuranlardan mısın2 3 sene önceden geliyon yazık ah ah bi bakım sistemi patlar o zaman hayırlı olsun şimdiden forumumuza. Ha hata neden çıkar hala aydınlatmanı bekliyorum .d
Abimli konuşma bana 23 yaşındayım ben
Şimdi sana güzelce anlatıyorum
7efsunlu itemde bu sorgu hata verecek
Kilitli diyecek
İtemde 7efsun olması gerekmez filesteki sistemlere bağlı
bak altını çiziyorum sistem hani demiştinya sistemlerle ne alakası var diye
itemkilit sistemide efsun kullanıyor.
Buraya kadar okey isek
Bu sorgunun aynısını game'den Openmyshop diye arat giden bloga sorgu at
Geçmişe dönüp takılı kalmak zorunda kalma
En başından beri bunu anlatıyorum
Şimdi sana soruyorum Hangisini yapmak daha doğru ?
Bak sen ya okumuyorsun yada anlamamazlıktan geliyorsun zaten oraya engel koyuyoruz bunun amacı tüm itemleri eklediğin arasında kilitli item olunca tamama basınca eklediklerin boşa gidiyor bunun amacı sürüklediğin itemin konulmaması. Ayriyetten bak güzel kardeşim ben sadece iç itemleri zırhları ve silahları kilitletiyorum. ve baştan diyorum benim yaptığım çalışma mantığımı bilmiyorsun beni 120 filesim ayrı olur 99 ve 105 im ayrı olur onlarda da kuşak ve simya gibi şeyler olmayacağına göre ben efsuna yazarım kendi şahsi açından konuşuyorsun. Sen sistemin mantığını hala anlayamamışsın. İtem kilitli olunca 7. efsun 1 olur kilitsiz olunca 0 zaten openmyshopa yaptığımız engel de 7. efsunu kontrol ettiriyor ikisi aynı şey bunu hala anlayamıyorsun .d artık anlamış olman gerektiğini düşünüyorum çünkü yoruldum.Abimli konuşma bana 23 yaşındayım ben
Şimdi sana güzelce anlatıyorum
7efsunlu itemde bu sorgu hata verecek
Kilitli diyecek
İtemde 7efsun olması gerekmez filesteki sistemlere bağlı
bak altını çiziyorum sistem hani demiştinya sistemlerle ne alakası var diye
itemkilit sistemide efsun kullanıyor.
Buraya kadar okey isek
Bu sorgunun aynısını game'den Openmyshop diye arat giden bloga sorgu at
Geçmişe dönüp takılı kalmak zorunda kalma
En başından beri bunu anlatıyorum
Şimdi sana soruyorum Hangisini yapmak daha doğru ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)