Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bak sen ya okumuyorsun yada anlamamazlıktan geliyorsun zaten oraya engel koyuyoruz bunun amacı tüm itemleri eklediğin arasında kilitli item olunca tamama basınca eklediklerin boşa gidiyor bunun amacı sürüklediğin itemin konulmaması. Ayriyetten bak güzel kardeşim ben sadece iç itemleri zırhları ve silahları kilitletiyorum. ve baştan diyorum benim yaptığım çalışma mantığımı bilmiyorsun beni 120 filesim ayrı olur 99 ve 105 im ayrı olur onlarda da kuşak ve simya gibi şeyler olmayacağına göre ben efsuna yazarım kendi şahsi açından konuşuyorsun. Sen sistemin mantığını hala anlayamamışsın. İtem kilitli olunca 7. efsun 1 olur kilitsiz olunca 0 zaten openmyshopa yaptığımız engel de 7. efsunu kontrol ettiriyor ikisi aynı şey bunu hala anlayamıyorsun .d artık anlamış olman gerektiğini düşünüyorum çünkü yoruldum.
Sorguyu OpenMyShop'a atmıyacaksın
OpenMyShopa Yönlendirme yapan bloga atacaksın
Böylelikle pencere kapanmayacak
Şimdi anladınmı ?
Sorguyu OpenMyShop'a atmıyacaksın
OpenMyShopa Yönlendirme yapan bloga atacaksın
Böylelikle pencere kapanmayacak
Şimdi anladınmı ?
Aynen haklısın kardeşim. OpenMyShopa yönlendirme yapan bloğu çok merak ettim .dUnpack edildiği zaman konulabilecek bir anlamı kalmıyor
char.cpp
//arat
void CHARACTER::OpenMyShop(const char * c_pszSign, TShopItemTable * pTable, BYTE bItemCount)
//ekle
if(pkItem->IsSealed())
{
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Ruha bağlı nesneyi pazara koyamazsın.");
return;
}
Official ruha bağlama içindir hangisini kullanıyorsanız bu şekilde engelleyebilirsiniz.
Aynen haklısın kardeşim. OpenMyShopa yönlendirme yapan bloğu çok merak ettim .d
Yav birader OpenMyShop'ta vahiy yoluylamı çalışıyor oraya yönlendirme gitmiyormu
Sen oraya yönlendirmeden engel atarsan olur biter
//input_main.cpp
int CInputMain::MyShop(LPCHARACTER ch, const char * c_pData, size_t uiBytes)
Bu bloga sorgu atarsan pencere kapanmaz
Pencere self.close ile kapanıyor kardeşim orayla pencere kapanmasını nasıl bağdaştırdın ?Yav birader OpenMyShop'ta vahiy yoluylamı çalışıyor oraya yönlendirme gitmiyormu
Sen oraya yönlendirmeden engel atarsan olur biter
//input_main.cpp
int CInputMain::MyShop(LPCHARACTER ch, const char * c_pData, size_t uiBytes)
Bu bloga sorgu atarsan pencere kapanmaz
Dene istersen çokta güzel bağdaşıyor önemli olan sorguyu nasıl attıgın.Pencere self.close ile kapanıyor kardeşim orayla pencere kapanmasını nasıl bağdaştırdın ?
Game'den engel attıgın zaman self.close'yi görmeyecek sonuçta
pythonda gameden aldığı işi yapıyor
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)