mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

[PY] - Kilitli İtem Engel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Kilitli olmayan iteme nasıl kilitli diyebiliyor .d biraz açıklar mısın şunu neye göre sağlıksız ? güldürüyorsunuz beni.

Sorgu efsun sayısına göre atılmış farkındaysan
Efsun sayısına bağlı bir sistemin olabilir
Özellikle official fileslerde 6. ve 7.efsun aktif durumda
Böyle durumlarda bu kod işe yararmı ?
Test etmedim etmiş olsam daha fazlasını yazardım.

Bak dediklerin tutmuyor sistemden sisteme göre değişiyor diyorsun. İlk olarak adam burda 7. efsunun item kilit sistemi olduğunu biliyor ? adam salak mı 7. efsun kullanıyorsa item kiliti oraya yazacak .d hani bak onuda geçtim 7. efsuna başka bir sistem yazmış veya kullanmış olsa sadece pylik değil zaten game kısmıda 7. efsunu sorgulayarak engeller çalışıyor .d orası da karışır şu basit şey için bu kadar konuşmana ben anlam veremedim.

Son düzenleme:
Bak dediklerin tutmuyor sistemden sisteme göre değişiyor diyorsun. İlk olarak adam burda 7. efsunun item kilit sistemi olduğunu biliyor ? adam salak mı 7. efsun kullanıyorsa item kiliti oraya yazacak .d hani bak onuda geçtim 7. efsuna başka bir sistem yazmış veya kullanmış olsa sadece pylik değil zaten game kısmıda 7. efsunu sorgulayarak engeller çalışıyor .d orası da karışır şu basit şey için bu kadar konuşmana ben anlam veremedim.

Dediklerimin neresi tutmuyor ?
Benim burda anlatmak istedigim senin bir filesin var bunu yaptın herşey güzel yolunda
2ay sonra efsun sayısını artırdın veya efsuna bağlı bir sistem kullandın diyelim
Geriye dönüp tekrar bunamı bakacaksın
Bir kod yazarken ileriyi düşünerek hareket etmelisin ki sorun yaşama ileride
Ayrıca oyunun alt yapısında efsun sınırı 7
Yani 7efsun kullanan veya 5efsun kullanıp 2 tane efsuna bağlı sistemi olanın
bunu kullanabilmesi için efsun sayısını artırması lazım
sırf bu sorguyu atabilmek için efsun sayısınımı artıracaksın?
Ayrıca official ruha bağlamada çalışacağınıda sanmıyorum
Dandik bir item kilit sisteminde çalışırsa çalışır
Dediğim gibi test etmedim ve fikrimi söyledim sen bunu sağlıklı buluyosan kullan bence sağlıksız ben bir işlem yaparken 2 ay sonra geriye dönüp tekrar o işlemi degiştirmeyi sevmiyorum yazdığım kod bir kere yazılmalı ömürlük olmalı
Şunun sorgusunu 5dk ugraşıp gameden atsanız olmuyormu yani ? bunu yapamayacak insanlarda degilsinizde neyse böyle salak saçma sorgularla doldurun filesinizi.

Dediklerimin neresi tutmuyor ?
Benim burda anlatmak istedigim senin bir filesin var bunu yaptın herşey güzel yolunda
2ay sonra efsun sayısını artırdın veya efsuna bağlı bir sistem kullandın diyelim
Geriye dönüp tekrar bunamı bakacaksın
Bir kod yazarken ileriyi düşünerek hareket etmelisin ki sorun yaşama ileride
Ayrıca oyunun alt yapısında efsun sınırı 7
Yani 7efsun kullanan veya 5efsun kullanıp 2 tane efsuna bağlı sistemi olanın
bunu kullanabilmesi için efsun sayısını artırması lazım
sırf bu sorguyu atabilmek için efsun sayısınımı artıracaksın?
Ayrıca official ruha bağlamada çalışacağınıda sanmıyorum
Dandik bir item kilit sisteminde çalışırsa çalışır
Dediğim gibi test etmedim ve fikrimi söyledim sen bunu sağlıklı buluyosan kullan bence sağlıksız ben bir işlem yaparken 2 ay sonra geriye dönüp tekrar o işlemi degiştirmeyi sevmiyorum yazdığım kod bir kere yazılmalı ömürlük olmalı
Şunun sorgusunu 5dk ugraşıp gameden atsanız olmuyormu yani ? bunu yapamayacak insanlarda degilsinizde neyse böyle salak saçma sorgularla doldurun filesinizi.
Dostum bu engel zaten aşağıdaki link için, bu kadar tartışmanın manası zaten yok ki
https://forum.turkmmo.com/konu/3463057-envanterde-item-kilitleme-sistemi-tahaakkalin/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri